Om du går rundt og tror at livets mange utfordringer fikses av seg selv så vil du snart få trøbbel. Din livsstil og din hverdag preges av hvilke grep du tar. Er du misfornøyd, ulykkelig eller mistrives på jobben? Da er det kun en person som kan rydde opp for deg. DU!

Norge er som kjent et godt land å bo i, det gir ikke alle et grunnlag for å gå og glise av den grunn. Tvert i mot, mange nordmenn knasker lykkepiller som aldri før og er like deprimert både før og etter. Skal man få et liv man er fornøyd med så må man ta grep.

Når fanden er ute av sinnet
danser lykken og gleden i hjertet.
Da fylles jeg med fred og ro
og smerten lever kun i minnet.

– Du må sette deg ned å skrive opp alle negative opplevelser som gjør deg nedfor og ulykkelig. Alle årsaker bør evalueres og elimineres fortløpende om mulig. Sliter du med overvekt og er ulykkelig og stappmett- så er det ingen andre enn deg selv som kan gjøre stort med det. Samboeren din kan sette lås på kjøleskapet, men da raser du bare til nærmeste «Peppes Restaurant» og klemmer inn på det du kan av pizza ikke sant?

Du må ville det selv. Hundre prosent. Du må ta ansvaret for ditt eget liv og din egen lykke. Sil ut all dritten, fjern dårlige venner og kranglefanter som forpester livet ditt med negative vibber.

Annki 2013 Sept

Foto: Copyright Morten Pettersen


De fleste nordmenn har god grunn til å være fornøyd med livet, men det gir ingen garanti for at man er lykkelig av den grunn. Tvert i mot, andres lykke kan faktisk være med å gi deg selv følelsen av å være mislykket, som igjen gjør deg nedstemt og mindre fornøyd med livet.

– Noen blir faktisk deprimert av andres lykke, og av at de ikke føler den tilfredsheten man burde f.eks midt på sommeren når solen skinner. Mange liker å framstå langt bedre enn de faktisk er, og skryter av ny bil, ny hytte, nytt outfit, nye pupper og ny kjæreste. Enten på Facebook, på Twitter, på egen blogg eller i kantina på jobben.

Vi nordmenn er egentlig svært så bortskjemte, vi har jo trukket gull-loddet blant verdens befolkning, lykkelige? njæ, ikke helt.

Ola og Kari pusser opp for 50 milliarder kroner i året, vi handler alkohol, kjøtt og tobakk i Sverige for 12 milliarder pr år, mens vi knuller nabokona bak ryggen på egen kone, også det i et desperat forsøk på å bli enda lykkeligere.

Uten nevneverdig suksess.

– Livet er fullt av gleder og sorger, fortvilelse, nedturer, sinne og skuffelser. Men selvsagt også fantastiske øyeblikk, oppturer, gode opplevelser, lykkelige stunder og lykkefølelse. Det er det som er livet, en berg- og dalbane av følelser. Lykke kan på ingen måte måles, du må rett og slett fjerne de negative holdepunktene som drar deg ned, da vil du bli lykkeligere før eller siden.

Du må gjøre jobben selv. Det er verdt det.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ungdommene flytter ut- hva skjer med ditt liv?

Dere har tenåringer som snart er selvstendige nok til å flytte hjemmefra for å stifte eget bo eller kanskje skal...

Sex-leketøy for menn – han kommer og kommer…

Ved å bruke tid på hverandre om man er i et forhold eller på seg selv om man er singel....

Lukk