Sjokolade er så godt at du bør spise det så ofte du vil. Sjokolade inneholder mye sukker, hva så? Spis, lev, elsk. Livet er alt for kort til å slanke seg med Lavkarbo dietter, pulver eller annet som ekspertene kaller fantastisk. Lev mens du kan, kos deg og nyt livet, med sjokolade i munnen. 

Forskning fra University Hospital of Cologne i Tyskland, viser at sjokolade hjelper til med å balansere blodtrykket. Faktisk kan mørk sjokolade være like effektiv på blodtrykket som enkelte medisiner, skriver Laurelonhealthfood.com.

Homemade Butterfinger Bites!

Sarah R via Compfight 

Litt mørk sjokolade hver dag kan hjelpe mot kronisk tretthet. Forskning ved Hull York Medical School i Storbritannia, viser at stoffet polyfenol påvirker hjernen, slik at du føler deg mer våken, skriver BBC News.

Ingen tar skade av å ha det bra, og det har vi som elsker sjokolade. Lys eller mørk, ren eller med fyll, myk eller hard. Alle har sine favoritter. Forskning viser at britiske kvinner langt på vei foretrekker sjokolade framfor sex.

Det er grunn til å tro at norske kvinner også har et viss søt-behov og velger bort et nummer for en sjokolade-bar.

– Sjokolade frigjør endorfiner og serotonin i hjernen. Ifølge ‘Din Side Helse’ gjør dette at vi føler oss lykkelige og blir mindre stresset. Vi lever i en hektisk hverdag, da må vi kunne sette oss ned i fem minutter med en bit deilig sjokolade i stedet for å frykte at sukker forkorter livet. Sjokolade har vært spist i generasjoner, og det bør vi fortsette med.

Kakaobønner kan forlenge livet, ifølge Forskning.no. En undersøkelse fra Harvard School of Public Health viser at sjokoladespisere i gjennomsnitt lever ett år lenger enn andre.

Bruker man tid på helsen sin som å være i aktivitet, spiser normalt og ellers har en normal vekt er det lite å frykte. Smell innpå et par velfortjente plater herlig sjokolade og du vil føle deg på topp.

Legg sjokoladen i kjøleskapet så holder den seg godt, om du ikke spiser opp alt på en gang. Når høstmørket faller på er det fint å ha en liten oppmuntring lett tilgjengelig. Du fortjener det.

Har du din favoritt?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tiltrekkes av det samme kjønn- ikke homo?

Har du merker den følelsen noen gang? At du blir tiltrukket av samme kjønn som deg selv? Allikevel er du...

Sosiale medier- har du tabbet deg ut på nettet?

  Det er menneskelig å feile, og vi lærer av våre feil.  Det var langt flere dødsulykker på veiene, i...

Lukk