IKKE slank deg! Du må legge om livsstilen, spise sunnere, oftere og mosjonere mer. Det er det eneste som hjelper.

Hvis du tror slankepulver, slanketabletter eller slankekurer av noe slag er veien å gå så tar du nok feil-

Jeg er ingen ekspert på område, men har egne erfaringer på hvordan man skal gå ned i vekt og bli der. Slankekurer eller lavkarbo dietter som her er nevnt, kan få deg ned i vekt på sikt, men når kuren er over å går du raskere opp igjen enn du gikk ned. Helt sikkert.

– Sett opp en to ukers intervallmeny med sunn og god mat og timeplan som du kan leve med. Du skal leve normalt og ikke etter timeplanen. Derfor skal du kose deg i helgen både fredag og lørdag. Og gjerne med både rødvin og god mat.  Poenget er at du skal ikke spise så du stuper. En porsjon med god mat er nok. I uken forøvrig så skal du spise hver tredje time, men det er nok med en frukt som mellommåltid. Og drikk gjerne så mye vann du vil, det gir metthetsfølese og er bra for kroppen-

 

I tiden som kommer vil du bli fôret med masse slanketips og oppskrifter i alle fasonger på sunnmat. Du kan gjerne lese det og tro på det, men en livsstilsendring er det som skal til får å gå ned  og bli på ønsket vekt.

Når det er sagt så vil jeg pressisere noe veldig viktig som jeg har vært svært opptatt av. Det er du og din kropp som du skal føle deg vel i. Og de fleste menn ønsker at sin kjæreste skal ha kurver /2010/12/i-love-curves-4/ defor bør alle kvinner som leser dette ha det i bakhode, når de er ute å går, og helst ellers også….

Det er DIN kropp og DU bestemmer hvordan du skal se ut!

Se på deg selv som en livsnyter. Du vil ha i pose og sekk og begge deler. Derfor så bør alt du spiser være i god sammenheng med hvordan du ønsker å leve, og det er selvsagt svært individuelt. Er du litt hard mot deg selv i form av å mosjonere noen ganger i uka, spise fornuftig og ikke for mye så er du helt sikkert langt mer lykkelig, enn de som går på slankekur, drikker supper med bilde av en tynn modell på posen.

Ikke la deg lure!

Jeg er helt sikker på at de som gjør som de selv vil, og har et langsiktig mål for hvordan man skal leve i det nye året har det langt bedre enn de som på død og liv skal slanke bort noen kilo, som etter noen månender er tilbake der de kom i fra- og vel så det.

Det er forskjell på å barbere seg og skjære av seg hele hodet. Det er lov å tenke fornuftig mht til hva man spiser og drikker. Det trenger ikke kalles slanking for det. Du skal ha lyst mosjonere for egen helses skyld, det trenger heller ikke kalles slanking! Har du ikke lyst å gå tur en dag så skal du la være.

Jo-jo slanking er faktisk langt farligere for kroppen enn om du greier å gå ned noe- i form av å kose deg når det passer deg, men lar flesteparten av ukens dager være » hverdag «-

Den beste trimmen du kan ha er sex, og det gir deg den selvtilliten og tilfredsheten du trenger for å få en bra » hverdag » og et bedre liv.

Vær stolt av deg selv- nyt livet!

 

Vargas

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10028700


Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Skal du på date?

  Jeg trenger heldigvis ikke det- Jeg har funnet kvinnen i mitt liv, på nettet! Hun er min klippe i...

David Beckham til Spurs?

Den aldrende USA proffen har brukt masse til å få fotball VM til England men uten hell- Fotball 2018 gikk...

Lukk