Borussia Dortmunds solide midtbanespiller Gundogan skal ha fått tilbud fra både Real Madrid og Manchester United. Det er en dårlig bevart hemmelighet at David Moyes saumfarer Europa for klassespillere, i et desperat forsøk på å beholde jobben på Old Trafford. 

I følge mange rykter i britisk og tysk presse skal den tyrkisk-fødte İlkay Gündoğan bestemme seg for hvilken klubb han skal spille for i nær framtid. Det er på tide for alle lag – som ønsker å forsterke i overgangsvinduet, å starte forhandlinger nå. Mange lag vil ha så gode spillere som mulig, ofte er det de største overgangene som blir gjort på siste dag, 21. Januar.

David Moyes og Phil Neville har vært på en rekke besøk rundt om på forskjellige arenaer de siste ukene. Foreløpig er ingen overganger gjort, men det er helt sikkert ganske nært forestående.

Real Madrids Marcelo, Sporting CPs ungen supertalent, William Carvalho (21) Luis Filipe Atletico i Madrid, Yuto Nagatomo hos Inter, og endelig Paul Pogba i Juventus, er alle sterkt linket til Moyes og Manchester United. Nani og Anderson er to spillere som etter all sannsynlighet blir solgt i januar.

I følge DailyMail er det Manchester City som vinner Premier League foran Chelsea, Liverpool på tredje og Arsenal på den viktige fjerde plassen.

İlkay Gündoğan (23) David Moyes´s første signering av året?

Nemanja Matic er klar for Chelsea for andre gang i karrieren, han er i skrivende stund i ferd med å gjennomgå den obligatoriske medisinske testen. Han kommer fra Benfica for £25 millioner.

Arsenal ser ut til å hente inn Julian Draxler for £37 millioner fra Schalke04, problemet for  ArseneWenger er det faktum at midtbaneeleganten nylig ble skadet.

Uroen i Southampton kan vise seg å bli svært så skjebnesvangert. Manager Mauricio Pochettino kan forsvinne om styreformann Nicola Cortese trekker seg. Klubbens videre framdrift og tingenes tilstand er ikke forent med Cortese og resten av styre. Sportslig suksess er ofte ikke nok for å drive en stor fotballklubb.

I Chelsea er det bare fryd å gammen for tiden, ikke om du spør Mata kanskje, men ifølge The Telegraph, skal eier Abramovich ha gitt manager Jose Mourinho all makt. Ikke for hele klubben selvsagt, men i å avgjøre videre kontrakter for sine favoritt-veteraner John Terry, Asley Cole og Frank Lampard.

Mange spillere vil naturligvis skifte arbeidsgiver innen de to neste ukene. Hvilke spillere som går hvor og til hvilken pris, lover vi å komme tilbake til når det skjer. Vargas12.com følger overgangsmarkedet helt til “vinduet stenger i slutten av januar. 

Fotball er som kjent ikke et spill på død og liv, det er så mye mer enn som så. En utbrukt floskel som allikevel er så riktig så riktig.

 

Foto: Flickr/ Wajdi Gotzeus

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fordelene med et forbrukslån- finnes de?

Forbrukslån er et tema mange rynker på nesen av når de hører om, men hva er egentlig greia med det? Er...

Lukk