TVNorge tar stadig større markedsandeler i en knalltøft konkurranse marked. NRK er fortsatt størst, men blant de kommersielle kanalene knives det om kundene og seerne. TV2 er en god nummer to bak Rikskringkastingen, men TVNorge tar stadig innpå.

– Nordmenn får en stadig større kvote å velge mellom når de skal velge hvilken plattform de vil velge sin underholdning i fra. Foruten alle de kanalene man henter i fra et abonnement fra en kanaloperatør som GET, Viasat og C-more, er det et stort utvalg av nettleverandører som leverer gode tilbud via parabol og egne filmkanaler via Netflix o.l

Stadig flere nordmenn velger å se TV via Internet, det blir for mange både billigere, seer vennlig og man får et minst like godt tilbud som for den som velger det ordinære tilbudet via Fibernett og andre leverandører av kanaler. Innen du bestemmer deg for ditt valg an underholdning, anbefaler vi deg TVNorge.

Sjefen i TVNorge er ifølge egne nettsider, meget fornøyd med tallenes tale.

Vårens TV-fest er unnagjort, og vi kjemper side om side med TV 2. Da er det ekstra gledelig å konstatere at vi legger bak oss vår tiende sesong med vekst på rad, til tross for at TV 2 har hatt OL, sier Harald Strømme, sjef i TVNorge og SBS Discovery. Gruppen er nå mer enn dobbelt så stor som for fem år siden, da vi la ned nyhetene og satte ny kurs for selskapet.

Årsaken kan være nisjekanalene som får stadig flere seere og som gjør TVNorge til en viktig norsk TV-kanal. Både FEM og MAX er kanaler som får stadig større seere-skarer, mye grunnet et riktig utvalg av serier, filmer, dokumentarer, reality og live-sendinger.

Denne høsten er intet unntak, BIG Brother er tilbake på skjermen for syvende gang, med flotte Pia Lykke som programleder. Et av verdens mest populære reality-program gjennom alle tider skal gå på kanalen FEM.

Du får blant annet se Ylvis- live, Kristian Valen og Espen Eckbo i nye program. Kjente og trygge TV-personligheter som kanalen har valgt å satse sterkt på også denne høsten og vinteren. Et klokt valg. «Brille» er et annet konsept som fortsette på TVNorge, henter fra NRK.

Itillegg kommer «Morgan og Ola-Conny» til Norge, bare det alene er jo verdt et sveip innom TV- Norges mest undervurderte kanal.

– Eller hva sier du om: «Tangerudbakken»- gjengen feirer jul på TV, «Alt for Norge» og et av kanalens flaggskip, «71 grader Nord» kommer med enda en sesong? Du som ikke har vært innom TVNorge på en stund, bør sette av kommende helg til å sveipe innom. Du vil garantert bli positivt overrasket.

På kanalen MAX vil du finne alle Norges EM-kvalifiseringskamper i fotball, til EM i Frankrike 2016.

Har du lyst til å bli med på den eneste ekte og første reality-serien, selve sjangerens mor, så bør du selvsagt melde deg på Big Brother!

 

Kilde: TVNorge.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kåt og singel? Ikke fortvil!

Sommeren står for døren og du er klar som et egg. Klar til flørt og det som kan komme opp...

Toppblogger gav ut singel- flopp eller hit? Bedøm Selv!

https://www.youtube.com/watch?v=ZY390WN6vPA En av Norges mest kjente og mest leste blogger, Sophie Elise Isachsen gjorde drøm til virkelighet, en drøm mange...

Lukk