Jeg ser mer på meg selv som livsnyter enn hobbykokk- Og liker nok bedre å spise enn å tilberede mat. Spesielt middag-

Men jeg liker å være på kjøkkenet, og når jeg skal prøve å imponere min elskede så blir det noe med poteter jeg lykkes best med-

Det er ikke noen selvfølge at det blir knallsuksess hver gang, men  det går ned som man pleier å si.

Jeg elsker broccoli, og koker disse for seg selv. Asparges er undervurdert, men burde vært forbudt å selge i Norge til den blodprisen den blir solgt for. 36 kroner for en bundt er helt på trynet!

Men skal man imponere så må man ha det beste. Jeg freser bare aspargesen i to min på sterk varme i en god olje.

Jeg liker å bruke mye hvitløk, liker du ikke så mye bruker du mindre. Jeg kan være truende til å bruke en hel hvitløk- når jeg skal lage fløtegratinerte poteter. Jeg koker potetene i 10 min før jeg skjærer de i underkant av 1 cm tykke skiver.Det er smart å lage nok- Derfor lager jeg to fileer på en gang. Jeg bruker to bokser skikkelig kremfløte, ikke bruk matfløte den skiller seg! ( en filet = en boks fløte)

 Gratiner med skikkelig ost. Ikke bruk disse blandingsproduktene. Det er mer mel og mais  enn ost!

Dette står i ovnen til osten blir gyllen brun-

Kjøttet bør være helt tint før du skal bruke det-

Skjær et snitt tvers over hele fileten, bruk en god Gourmet ost med noe du liker, pepper, dill e.l ta så mye du får plass til opp i kjøttstykket. Snurr bacon skiver rundt, men pass på at du fester dette godt med hyssing eller tannpirkere. (Må fjernes før man spiser)

Stek hele stykket slik at baconen blir brun -sett det hele mitt i ovnen på 220 grader i  ca 20 min.

Når man lager mat så er det viktig at man gjør det så delikat som mulig, men en slik rett kan fort bli litt rotete på tallerkenen med mye veske fra fløte og smøreost som smelter- Men jeg mener smaken har litt å si også…

Dette er fantastisk godt, man må bare huske på ha en utsøkt rødvin til. Og jeg anbefaler en fyldig spansk til dette litt tunge måltidet-

Er man glad i mat så skal man bruke god tid. Både til å tilberede og å nyte selve måltidet. Å spise mat er en sosial setting som bør nytes sammen med andre-

Hjemme hos oss er kjøkkenet det rommet alle trives best i, derfor er vi der mest også- Både liten og stor.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Drap drap og atter drap…

Drap drap og atter drap… FENGSELSSTRAFFENE FOR LAVE? Nok et drap i Norge- En 34 år gammel kvinne ble mandag...

Rihanna likestilt med Elvis

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U0CGsw6h60k[/youtube] Deilige Rihanna er historisk og er likestilt med ELVIS  etter at hun er nr 1 på den prestisjetunge hitlisten i...

Lukk