Noen kvinner er vitne til sin største personlige tragedie, når de ikke kan oppnå orgasme slik alle andre så naturlig får en av livets store gaver. Heldigvis blir disse kvinner tatt på største alvor, eksperter med den største kunnskap rundt kvinners nytelse, glede og anatomi har funnet løsningen. 

– De aller fleste kvinner som ikke kan oppnå orgasme med vaginal- eller klitoris stimuli har ofte problemer med å fokusere riktig. Det sitter mellom ørene. Ved å bruke et sex-leketøy som enten stimulerer deg vaginalt- på klitoris eller begge deler, vil du oppnå klimaks om du har skrudd tankene over på det du skal.

Med feil fokus kan det være vanskelig, men med riktig fokus og mindre spenninger samt et riktig verktøy vil det løsne.

– Din kropp, din nytelse og ditt fokus skal være konsentrert rundt sex og ditt deilige kjønn. På den måten vil du få de herligste orgasmer som kommer som perler på en snor. Via Erotikknett.no vil du finne alt du trenger for et perfekt sex-liv. Enten du er singel, i forhold eller er fri-seksuell. Da har du sex med de du måtte finne attraktiv nok uansett kjønn.

Happy rabbit g-spot

Oppladbar, Rabbit vib, gir deg det du trenger, bestill hos Erotikknett.no

Vargas12.com er bloggen som gir sin lesere det lille ekstra. Vi kan garantere full effekt av «Rabbit vib», vi har testet og testet, og vil ikke slutte heller. Du også vil bare ha mer og mer. Du må neste bare prøve den selv. Husk at ditt sex-liv er viktig for at du skal lykkes i hverdagen.

Kroppen er skapt for å kunne ha sex, hvorfor ikke gjøre det beste ut av nettopp det? Du fortjener hver eneste orgasme du får. Dessuten er det både sunt og deilig. Onani er en veldig fin nytelse å dele med en partner. Likevel er onani fortsatt tabubelagt.

– Det inngår i våre første byggesteiner som mennesker.  Hjernen automatiserer onani like mye som lesing. Det er lurt å lære seg flere enn én onaniteknikk, for da blir man ikke så fastlåst. Det blir også lettere for en partner å tilfredsstille deg.

For mange menn er kosing med anus et homo begrep. Det skyldes utelukkende manglende kunnskap. Man er hverken homofil eller “kinky” om man liker å bli penetrert i rumpa. Tvert i mot, det beviser at man kjenner sin seksualitet og egen kropp om man finner nytelse av forskjellige måter å oppnå orgasme på.

Heldigvis har norske menn oppdaget den gleden som finnes i å stimulere eget G-punkt og dermed oppnår de sterkeste orgasmene. Om du mener dette har noe med homofili å gjøre, så bør du ta kontakt. Da vil du få en overraskelse du sent vil glemme.

Vi mener ikke å drive folkeopplysning om ting folk flest er klar over, vi vil bare at du skal kunne få orgasme; når du selv ønsker det. Enten du er kvinne eller mann, i forhold eller singel. Fordi du fortjener det.

Foto: Kilde og i samarbeid med Erotikknett.no

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gullruten- media onanerer seg selv!

"Gullruten", Norges største show med media i fokus. Høye kanapeer, champagneglass, glitter, løsvipper og ei stripe ekstra i veska. Det...

Aguero wins it for City- hørt den før?

Alt tyder på at det blir Manchester City som vinner Premier League. Etter at både Chelsea og Liverpool har hatt...

Lukk