Ingenting er umulig, det tar bare litt lengre tid! Den tidligere topp-syklisten Dag Otto Lauritzen har skrevet en bok om viljestyrke. Det er en bok du så absolutt bør lese om du vil vite om det det umulige faktisk er mulig.

Du har sett han på TV en rekke ganger, med blant annet “”På Hjul med Dag Otto” og i en rekke “Tour de France” sendinger gjennom sommeren.

I boken forteller 57 åringen om opp- og nedturer i sin karrière og i livet forøvrig. Hva du kan gjøre for å rette kursen i ditt liv om du havner utenfor komforsonen og er på vei ut av rytmen som gjør at du har det ok.

Du vil få et par vekkere som du kan dra god nytte av i ditt liv. En bok det er lett å anbefale til andre da det er åpenbart finnes knapper å trykke på for å få livet på rett kurs. Knapper det slett ikke er like lett å finne om man ikke kan konkretisere problemet.

Uansett hvilke utfordringer du kommer opp i gjennom livet, så kan du være mentalt forberedt på det meste. ikke uten videre, men med mental trening som styrker deg i troen på at du kan mestre det meste, samme hva du kommer ut for. Lett å si, vanskelig å utføre.

Ingenting er umulig, det tar bare litt lengre tid!

Du kan nå alle dine hårete mål med å fokusere på den mentale styrken du kan trene opp. Man blir ikke sterk verken fysisk eller psykisk ved å knipse i fingrene, det må en hederlig innsats til.

Når du trenger mot nok til å takle vanskelige situasjoner så er det viktigste du kan gjøre å si til deg selv, gjerne høyt og tydelig. “Dette skal jeg klare,  jeg skal bestemme meg for å klare det her og nå.” Har du en holdning i en retning av “Dette kan jeg ikke klare for alt i verden” , da blir utfordringen nesten umulig.

Det sitter mellom ørene, hvilken holdning du har er helt avgjørende. Ser du løsninger i stedet for bare problemer så er du på riktig vei. Innser du vanskelighetene og vet at det er bare du som kan gjøre noe med disse, da er du allerede over det første hindret for å løse problemet.

Det er helt opp til deg selv og din innstilling til oppgavene. Du må tenke positive tanker og si til deg selv at du er en vinner. Gjerne gjenta dette ofte. En vinner er det motsatte av en som taper. Hjernen din kjenner ordet “vinner” som et positivt ladet ord, du får dermed en positiv følelse.

En som gir opp vinner heller aldri. En vinner derimot, gir aldri opp.

Gi deg selv utfordringer ved å gjøre ting du absolutt ikke liker. Når du har klart å gjennomføre kjenner du på følelsen av å lykkes. Ta et skritt av gangen, til slutt kan du klare hva som helst- når som helst. Du er en vinner fra den dagen du selv er helt sikker på at du har sluttet å gi opp.

Du kan klare det umulige!

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest