Flere forskere mener å vite at det kvinner er mer intelligente enn menn.

Intelligens måles som IQ, og kvinner med høy IQ gjør seg dummere enn de er for å komme ned på menns nivå, når de skal sjekkes opp. Jeg gjør oppmerksom på at jeg personlig ikke er så sikker på sannhetsgehalten i denne undersøkelsen. Men det er er stadig signaler i samfunnet som viser at kvinnen klar seg bedre enn menn. Det er et faktum.

http://en.wikipedia.org/wiki/Intelligence_quotient

Foto: Singelnett.no

Intelligente kvinner har også inntekt ut i fra en god utdannelse, og det kan være et problem for menn som er vant til å ha ansvaret for økonomien, og ha hovedansvaret for den største inntekten, at kvinnen tjener mest.

For 20 år siden så var det svært få kvinner som tjente mer enn mannen i husholdningen. Nå er det snudd veldig og kvinner tjener stadig mer. Men det har altså med intelligens å gjøre.

Studien inkluderte rundt 120 personer, og forskerne fant store forskjeller mellom mennene og kvinnene når det kom til hvor attraktivt de fant høy IQ. Mennene var mindre interessert i intelligente kvinner enn kvinnene var i intelligente menn.

I studien kom det også frem at smarte og velutdannede kvinner har en tendens til å gjøre seg dummere enn de egentlig er for å komme i kontakt med menn, ifølgeAlive.dk.

Norske kvinner har så lite bruk for menn, at de henter barn hos  Danmark på lovlig vis hos http://www.storkklinik.dk/

– Det er naturligvis mange ulike miljøer i Norge. Du finner miljøer der kvinner vil oppleve at det er en ulempe å være velutdannet og smart, men du finner også miljøer der det er en klar fordel, og der det er flaut med damer uten utdannelse, sier  spesialist i psykologi og parterapeut Eva Tryti til NRK.no.

Noen damer setter karriere og eget liv høyt – og synes mennene legger for mye bånd på livene deres, ifølge par-terapeuten.

Kvinner har også en tendens til å takle en skilsmisse langt bedre enn menn, og kvinner kommer seg raskere etter å ha blitt dumpet enn det menn gjør.

Problemet for single i Norge er at det er kun en solid inntekt på mer enn hva en gjennomsnittslønn ligger på, som kan gi muligheter for å være singel og i tillegg ha råd til egen bolig.

En snitt lønn ligger på drøy 400.000 kr pr år, og er man da singel og er kjempe smart med en skikkelig IQ så vil det være problematisk å gå lån i banken.

Men med høy nok IQ så er vel lønnen også stor nok for de som vil bo alene…

Har du mål din IQ og tillater din intelligens deg å være singel?

Vargas

Kilde

http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7625186

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
«Hjelp, vi er i filmbransjen»- Ny norsk humorfilm

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fsCCecVP_DQ[/youtube] Flere av medlemmene TV2s "Torsdagkveld fra Nydalen" er med i denne nye norske filmen som ser ut til å være hysterisk...

Video- Pakistans Taliban-politi dreper alt og alle

ADVARSEL OM SVÆRT BRUTALE SCENER I NOEN AV DISSE VIDEOENE! [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bGvQNlu_Nzg[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cDpsiIXOC4Q[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Flh_-D4SX9w[/youtube] I Pakistan er ikke et menneske verdt...

Lukk