Folk står i opptil 20 timer for å være blant de første som får den nyeste iPhonen som har realese -dato i disse dager-

En lykkelig Thomas Markussen kunne sikre seg sin sjuende iPhone under den norske laseringen fredag.

Mange hundre sto i kø utenfor butikker i Oslo og resten av landet for å sikre seg iPhone 4 ved midnatt fredag.

Aasmund Lund kunne etter tolv timers venting gå ut med sin syvende iPhone.

Fredag ble Apples nye smarttelefon lansert i 17 nye land. Allerede tidlig torsdag morgen satte folk seg i kø ved Expert-butikken ved Klingenberg i Oslo, som hadde fått inn 180 eksemplarer av den ettertraktede telefonen.

I natt ble Apples nyeste dings, iPhone 4, lansert i norske butikker. Klokken 00.01 åpnet dørene ved flere forhandlere som holdt nattåpent, og entusiastene strømmet til.

Jeg ser ikke helt vitsen for min del. Denne er jo kommet på markedet for å bli, og erfaringsmessig er det ofte «barnesykdommer» som følger med de ca titusen første produserte i en serieproduksjon av alt fra telefoner, pcer, TV osv.  Derfor er det faktisk smart å vente noen uke før man kjøper iPhone 4

Men er man hekta så skjønner jeg at det er vanskelig. Ifølge handlesentrene i hovedstaden så mangler det ikke på ivrige kunder som ønsker seg det ferskeste fra Apple.

Rundt 200 mennesker stod i kø utenfor Telebutikken på Byporten i Oslo sentrum idet kasseapparatene begynte å klinge i natt. Først ut var Shahid Chaudhry, som hadde sittet over 15 timer i kø for å sikre seg en modell.

– Vi er fornøyde med oppmøtet, og er kanskje litt heldige som er innendørs. Det er nok ikke like hyggelig å sitte ute hele natten i dette været.

– Men det er helt tydelig mange som har interessen for dette. Vi blir nok utsolgt i løpet av kvelden, forteller Lars Ryen Mill hos Netcom.

– Men er den nye telefonen verdt å sitte 15 timer i kø for?

– Helt klart, sier Chaudhry.

– Og nå skal jeg hjem og sove. Først leke litt med telefonen, så sove.

Den ivrigste iPhone-fansen hadde allerede skaffet seg telefonen fra utlandet, men pågangen er stor i en rekke butikker landet rundt når den nå lanseres i Norge.

I mobilbutikken Snakk i Tromsø hadde ventelista vokst til over hundre i forkant av lanseringen. De hadde ikke lagt opp til noen lanseringskø, men butikken holdt nattåpent ens ærend for at 53-årige Harald Sandmo skulle sikre seg det nye leketøyet, skriver iTromso.no.

Les VG`s test av iPhone 4 her: http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=10009729

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ditt verste ferieminne

  Jeg vet det er en del som fortsatt har mye ferie igjen og sommeren er fortsatt her. Men har...

Fødte 8 barn- drepte alle

  En fransk mor har tilstått å ha drept åtte nyfødte barn i Frankrike. Hun og ektemannen er siktet for...

Lukk