iPhone 4S Foto: Apple.com

Apples nye flaggskip, iPhone 4S har så mye teknologi som krever mye strøm at det ser ut som om det er blitt et stort problem.  Blant annet  stemmen – den personlige assistenten «Siri» som du kan «snakke» med krever masse batterikapasitet, noe Apple har innsett at de må gjøre noe med raskt.

Bare innrøm at du har irritert deg voldsomt over den dårlige kapasiteten til din iPhone over lengre tid. På 4S utgaven er det altså ensa verre. 

iPhone 4 begynte å føles tregere enn den egentlig er. Grunnen var at konkurrentene tok igjen forspranget. Med den nye iPhone 4S, er Apple tilbake på toppen, totalt sett.

 Apple arbeider hardt for å innlemme hydrogen brenselceller inn i deres fremtidige enheter, noe som ville bidra til å forbedre batterilevetiden betraktelig, gjøre enheter lettere, og gi selskapet som Steve Jobs bygde- muligheten til å gjøre drastiske endringer i en rekke av deres designer. Den nye teknologien vil ikke lenger bli implementert i dagens batterier.

Dette er selvsagt et gjennombrudd for Apple fordi hydrogen brenselceller ville ikke bare gi deg batterikapasitet for en dag. Det skulle gi deg strøm på din iPhone for en hel måned.

Vil du kjøpe en iPhone eller en iPad utelukkende på grunn av mye forbedret batterilevetid, eller trenger du andre nye funksjoner lagt til hver enhet  for å gjøre det fristende for deg? Du ville nok betalt for et forbedret batteri. Det ville gjøre en stor forskjell i livet ditt og gjøre  iPhone opplevelsen enda bedre enn det allerede er.

Man har ikke en iPhone 4S for å lade, men for å bruke. Forbedret batterikapasitet blir en helt annen verden. Den koster for mye til å irritere seg over hver eneste dag.

– Med et merkbart bedre kamera, mye raskere responser, svært bra skjerm og spillytelse, er nye iPhone 4S tilbake i toppen blant smartmobiler. Den har riktignok ikke fått nye større skjerm eller oppdatert design, men med styrken som ligger i iOS5 operativsystemet og mobilens langt bedre ytelse, inntar den tronen som den nye kongen blant smartmobiler i skrivende stund.

Selv om altså den meget medgjørlige damen Siri ikke fungerer på norsk.

Man skal være forsiktig med hva man spør «Siri» om, hun kan bruke banneord, og be deg om å holde kjeft. Så er du herved advart.

Nå er Apple ikke alene i kampen for å tilby bedre batterilevetid. Faktisk er det  ikke en mobiltelefon der ute på markedet ennå som gir en batterilevetid som får oss til å si: «Wow! Vi må ha denne telefonen! Vanligvis, kan man bruke telefonen gjennom en hel dag for så å måtte lade.

Det kan se ut at denne tiden snart er forbi. Heldigvis.

Fakta:

 • 16, 32 el. 64 GB minne
 • 3,5 tommers 960 x 640 pkt pekeskjerm
 • 326 ppt oppløsning
 • Apple A5 800 MHz tokjerne prosessor
 • 512 MB minne
 • GSM/EDGE/UMTS/HSDPA/HSUPA/CDMA
 • Assistert GPS og Glonass
 • Digital kompass
 • 802.11b/g/n Wi-Fi
 • 8 Mp kamera m. autofokus og LED-blits
 • Full 1080p/30fps HD-video
 • pris fra 4.890 kroner u abonnement
 • Pris ca 5000 NOK

Produsent: http://www.apple.com/

 

Vargas

 

Kilde

 

Lyd og Bilde.no

 

 http://www.e24.se/business/it-och-telekom/samsung-storst-i-varlden-i-ar_3266765.e24

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber med Jesus tatovering

  Norgesaktuelle Justin Bieber feiret det nye året med en ny tatovering. Denne gang med en langt større tattis enn...

Petter Northug og Aylar er det nye kjendisparet i Norge

  Seher.no I følge "Se og Hør" er det ikke lenger noen tvil. Norges skikonge og Tour de Ski favoritt...

Lukk