Logger du deg på Apple.com finner du ikke et ord om selskapets ny stor-satsing. Like fullt er det ingen tvil om at telefonen kommer på markedet om ikke lenge. 

– De lærde strides om det i det hele tatt kan kalles telefon da den kan brukes til det meste. En multimaskin som hjelper deg med å ta kloke valg. En computer med alt-i-et funksjon der det ikke mangler noe på teknologiske finurligheter.

En computer som vil revolusjonere din hverdag.

Det er lettere å ramse opp det den ikke gjør enn å fortelle om alle finesser.

I motsetning til iPhone 4S, vil den nye iPhone bli en helt ny design fra hva som er vist fra før, så det betyr en helt ny «kasse» som man så med iPhone 3G og senere iPhone 4.

– En ny iPhone 5 bakplate lekket i begynnelsen av mai – den ble kjøpt opp av «9 to 5 Mac», men ser ut som en kombinasjon av en rekke av de andre rykter vi har hørt om, som formen og størrelsen på det nye vidundret. Denne har større høyttalere griller samt en fire tommers skjerm med børstet stål.

Samsung er også veldig spent på hvordan det nye flaggskipet til verdens største telefon og IT selskap ser ut og ikke minst inneholder av funksjoner.

Den asiatiske giganten er Apples største konkurrent og de har tapt fler rettsaker enn de har vunnet mot den amerikanske mobiltelefon distributøren. Tele-krigen stillspisser seg nok enda da litt til når iPhone 5 kommer.

Ikke før slipp dato får vi vite om den faktisk heter iPhone 5 eller ikke. Kanskje Apple geniene har valgt noe helt annet navn i ren Apple stil?

12. september er en dato som florerer på sosiale medier, om noen vet noe, om det er Apple selv som har lekket denne datoen eller om det er synsing vites foreløpig ikke.

– Har du planer om å kjøpe den neste telefonen som kommer fra Apple? I isåfall er du ikke alene. Etterspørselen vil bli enorm og det vil ta tid før den blir tilgjengelig på det Europeiske markedet.

Apple.com

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
TV høsten er her og selskapene kriger om hver eneste seer

Nå starter TV krigen. Høsten er som kjent den tiden de fleste ser mer TV, og da starter de største...

Mens vi venter på at kloden skal bli slukt av sola…

Miljøforkjempere har i lang tid sagt at det er menneskeskapte utfordringer og problemer som forurensninger og  misbruk av naturens ressurser som...

Lukk