Meningene er delte, mange sverger til iPhone, andre synes Samsung har tatt igjen den amerikanske giganten, endog gått forbi og heller vil ha den sør-koreanske konkurrenten. 

De to mobil/Smart-telefon selskapene sloss også innbyrdes om rettigheter om patent og teknologi spørsmål. Man har inntrykk av at de krangler så snart de har en sjanse. Om det kommer forbrukeren til gode kan man spørre seg om.

iPhone, som eies av Apple har jobbet i motgang de seneste årene og det kan men se ut i fra det enorme klage-omfanget i media om smarttelefoner som ikke virker som de skal. Noen tar fyr, andre eksploderer, har dårlig batterifunksjon osv.

Samsung kommer med nye versjoner oftere enn sin konkurrent, og det kan virke som om de asiatiske ekspertene innen fersk teknologi- har et lite overtak i skrivende stund. Man får inntrykk av at det er et bedre, sikrere og nesten like brukervennlig produkt som det iPhone leverer.

IPhone og Apples «fanesak» siden de første mobiltelefonene kom- har jo nettopp vært den enkle menyen som har gjort telefonen svært enkel å ta i bruk og forstå. Hva hjelper det når det er stadige utfordringer og problemer man kommer over ved bruk av iPhone?

Smarttelefoner er som ferskvare, det kommer nye oppdateringer og ny teknologi hele tiden.

– Her har også amerikanerne sviktet noe. De er ikke like raske som tidligere med nye produkter med den nyeste teknologien som er revolusjonerende for kunder verden over. Her også har Samsung vært best.

Vi har erfaring med begge typer uten å være eksperter på område, men mener bestemt at Samsung ligger et hestehode foran sin største konkurrent i iPhone og Apple.

Hvilke erfaringer har du med din Smart-telefon?

Vargas

Foto: Flickr/ soulreaver99

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Størst best og sikrest!

Du har selvsagt en PC, partneren din og barna dine har sikkert en hver  de også. Er de sikre nok?...

Forplantningslære allerede i 1. klasse?

Bør 1. klassingene lære hvor de kommer i fra allerede når de kommer på første trinn? Eller skal barn på...

Lukk