En av verdens mest leste blogg/nettsted, Huffingtonpost skriver at det er satt en dato for at Apple skal slippe den meget ventede ny utgaven av suksesstelefonen iPhone. Denne gang er det revisjon 5 som er ventet å bli vist for verden 4. oktober 2011. Det er ventet at den ser ut som dette, eller noe i nærheten. ( se bildet)

Ryktene sier at det vil bli presentert en billigere og forbedret utgave av iPhone 4 i samme arrangement.

Det er også ventet at det er den nye Apple sjefen Tim Cook som skal stå for presentasjonen. Steve Jobs er som kjent kreftsyk, og har ikke vært i mediabildet på en god stund,  de som er nær gigantkonsernet mener Jobs har trukket seg helt tilbake.

– iPhone5 skal ha 8MB kamera, 1 GB RAM, og det forventes at den har aluminiums-rygg og en hel rekke oppdateringer. Hvem som er på Apples gjesteliste er ikke kjent, men det er stor sjanse for at det er velkjente fjes som kommer på den anerkjente messen eller arrangementet.

Det er forventet at iPhone5 støtter det nye mobile bredbåndsnettet 4G.

Ellers er det svært lite info som er sluppet av Apple på denne siste modellen, som alltid.

 

Foto: Nettavisen.no

Det er ventet at det vil bli et mindre intimt lansering sted for den nye direktøren. Som skal ha sin første offisielle media-event.  Aplle Town Hall Auditorium, eller Cupertino Ccampus, som det også kalles.

– Forventningene er store rundt om i verden på alt nytt Apple kommer med. Så også iPhone5. Dette er neste generasjons smart-telefon og derfor har de fleste store forventninger til den,fordi det kommer bare en telefon pr sesong eller pr år fra teknologi giganten.

Det er også forventet at Samsung og andre store konkurrenter vil gjøre det de kan for å gå storebror i næringen, og om ikke kopiere, så i hvertfall være så lik den nye smart-telefonen som mulig.

Det er enorme pengesummer i nye produkter fra de største produsentene, og den største inntjeningen gjør de fleste det første 6 til12 mndr. etter at salget starter. Det er da etterspørselen er større enn evnen til å levere.

Mobiltelefoner og Smart-telefon spesielt er ferskvare, og det går kort tid til en ny modell er på trappene. Apple med sine iPhone modeller har valgt å lage en nå modell i året, foreløpig.

Apple er flinke til å holde sine nyheter hemmelig, derfor er det også stor spenning rundt dere nye produkter. Apple er verdens mest anerkjente merkenavn, derfor er det også viktig for bransjen hva amerikanerne klarer å levere til sine etterhvert kresne kunder.

Det er en liten hake.

iPhone 5 slippes 14. oktober i de fleste større land den forventes å selge godt i. Norge er dessverre ikke på denne listen. Ikke fordi vi ikke kjøper iPhone produkter. For det gjør vi i aller høyeste grad.

Det er fordi vi er så få her i landet at det er ikke her på berget de første klare partiene blir sendt.

– Det forventes å være slipp i USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Japan. Det er allikevel stor sjanse for at du kan finne en av verdens mest omtalte smart-telefoner under juletreet, om du er flink til å forklare din partner viktigheten av å ha en slik.

Er det forresten viktig å ha det første av det siste?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nett- og TV kanalleverandør- et lett valg?

De aller fleste har TV og internett. Mange leverandører har muligheter for å gi deg begge deler. I en boks....

Kjøp av sex- kvinner og menn kjøper sex av menn også i Norge

Menn selger også sex. Et meget tabubelagt område som det skrives lite om og sies enda mindre om. Selvsagt er...

Lukk