En av Norges største YouTubere og bloggere, Isabelle Eriksen, går sammen med The FML-Show, i siste video der særlig Marthe, byr på seg selv. 

For å gi et innblikk i bloggerens liv, bytter like godt Marthe liv med Eriksen – for én dag.

Se innlegget som er sett mange tusen ganger på YouTube, her. Eller i videoen under.

The FML-Show er stadig i vinden, nærmer seg 22.000 følgere, og har nær kontakt med flere av de aller største aktørene på video distribuering nettstedet YouTube.

Tobbloggeren Isabelle Eriksen, (4. plass på Blogg.no) har også drøyt 50.000 følgere på YouTube, og er en av de mest populære ‘Influencerne’ i Norge, derfor er det gøy å se at The FML-Show, som kun har vært i bransjen siden våren, er blitt godkjent med mer etablerte stjerner. 

For få dager siden, endte dette med en real challenge, på Eriksens meget populære videokanal. Dette samarbeide, kan vise seg og bære frukter for begge, både Eriksen og The FML-Show, trenger gode partnere i kampen om seerne, men det er åpenbart ikke derfor de har funnet kjemien og tonen med hverandre, men rett og slett godt vennskap.

Isabelle Eriksen og The FML-Show!

Skal du som ferdes i sosiale medier, som liker å se videoer du kan le, gråte, bli engasjert av, eller bare få inspirasjon, til å bli den beste utgaven av deg selv – anbefaler vi både Isabelle Eriksen og The FML-Show, på det sterkeste. 

Dette er utvilsomt Norges neste store superstjerner, som stadig flere snakker om i morgen og dagene som kommer.

Trykk på bjella øverst til høyre, inne på videoene på YouTube, så går du ikke glipp av en eneste happening. Det skjer noe hele tiden, så følg med, du også.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Prisene på julevarer dumpes – priskrigen 2018 er i gang!

Prisene på julevarer dumpes - priskrigen 2018 er i gang! COOP-Extra vant VGs store prisundersøkelse i oktober og er først...

Blogglisten legges ned!

Nettavisens og hele Norge offisielle Bloggliste, den listen tusenvis av bloggere har besøkt daglig gjennom mange år, ser ut til...

Lukk