Isac Elliot (17) tilbake til VG-lista og Rådhusplassen! Den finske superstjernen, kommer tilbake til Oslo og VG-lista, denne gang sammen med bergenseren Sjur, som er en populær DJ fra Bergen. De kommer til å presentere låta «Rich & Famous» både i Oslo og i Bergen. Er du klar for sommer-party?

Isac Elliot tilbake til VG-lista og Rådhusplassen!

Sett av 22. juni om du er i Oslo, og 4. juli om du er i Bergen. Skal du overvære festen og konserten i Tromsø må du møte opp 11. juli og i Trondheim 18. juli. Men det er altså på Rådhusplassen du kan oppleve Nordens største gratiskonsert, med de aller beste artistene fra inn- og utland.

Lest? VG-lista Top 20 – datoen er klar – er du klar?

Sommerens største happening i hovedstaden, startskuddet for sommerferien for tusenvis av studenter, vil kunne sette Oslo-sentrum på hode når det er 20-års jubileum for VG-lista top 20 på Rådhusplassen.

Isac Elliot tilbake til VG-lista og Rådhusplassen!

Isac Elliot tilbake til VG-lista og Rådhusplassen!
Sommer, idyll og konsert  Foto: StudentTorget.no

Her kommer VG og NRKP3 til å slå på stortromma og skaffe store navn, kanskje større og mer kjente artister enn på veldig lenge. Tatt i betraktning av at selveste Bruce Springsteen, besøkte konserten som gjesteartist i 2012.

De fleste har egne favoritter når det kommer til musikk. På VG-lista er det åpenbart noe snadder for alle ører. Kanskje kommer din drømme-artist? Foreløpig holder arrangørene kortene tett til brystet, men Vargas12.com – vil publisere de enkelte stjernene så snart vi vet mer.

Følg oss gjerne på Facebook.

Skal vi begi oss ut på hvem vi tror kommer, må vi ha med mannen med fela, Alexander Rybak, Astrid S, Julie Bergan og de vi er vant til å se på Rådhusplassen. Eller er det på tide med større stjerner? Det er jo jubileumskonsert, må vite. Kommer Kygo, Ariana Grande eller kanskje Selena Gomez? Vi vet ikke mer enn at det vil komme store stjerner.

Tør du la være å komme?

Dessverre er verden i endring på godt og vondt, sikkerheten må tas på alvor, derfor har publikum et ansvar selv – for at arrangementet skal gå så feilfritt og sikkert som mulig. Les VGs sikkerhetsinstrukser og info om konserten, som kan få så mange som hundre tusen publikummere på VG-Lista, avhengig av vær og hvilke artister som kommer.

Husk også at VG-lista konsertene, som arrangeres i Bergen, Trondheim og Tromsø, alltid er gratis i alle byene. Billetter til VIP og Golden Circle som ligger ute til salgs på nettet – er ren svindel og er ikke ekte billetter. Ikke kjøp. Arrangøren kjører endel konkurranser, der de deler ut gratis-billetter.

Du har ansvaret for egen sikkerhet på konsert, vær observant og meld fra til politiet eller sikkerhetsvakter om du ser noe du mener ikke er naturlig oppførsel. Sørg for å spise godt og ta med drikke (ikke lov med flasker inne på konsertområde) og ta på gode sko. Skal du være med på hele festen, må du møte opp allerede kl. 10:00 konsertdagen, da begynner arrangementet på Rådhusplassen.

Apropos Isac Elliot, som er tilbake på Rådhusplassen for fjerde gang, hvem kan tro den unge artisten kun er 17 år? Har vi ikke hørt om ham i mange år? En meget dyktig artist som er svært populær i Norge.

Det er i år 60 år siden VG-lista ble presentert i VG, for aller første gang. Det er Norges største avis i samarbeide med NRKP3 som står for arrangementet.

Ta med ekstra klær, godt humør og nyt sommerdagen! Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VM i Russland 2018 – endelig England?

Nope! Ikke en sjanse heller, dessverre. Mange vil si at alle som deltar i VM, kan vinne, men slik er...

Sveriges største blogger er forelsket!

Sveriges største blogger er forelsket! Blondinbella, eller Isabella Löwengrip (27) som hun egentlig heter, er Sveriges blogg-dronning. Etter å ha...

Lukk