Ubaydullah er en av Norges største klovner som surrer rundt i Norges hovedstad og truer folk med både det ene og det andre. Senest på Facebook der han skulle skaffe seg en AK47 for å bruke denne på de som fortjente det.

I følge innlegget var det jøder i Norge våpenet skulle brukes på.

TV2 avslørte nylig at den patetiske islamisten reiser rundt i moskeer der han rakker ned på demokratiet, den norske stat, og at skattepengene går til å motarbeide islam.

– Faktum er at skattepengene som du og jeg betaler, går til Ubaydullah Hussain som får nesten 20.000 kr pr mnd fra NAV. Mannen skulle selvsagt ha sittet bak lås og slå i lang tid, eller aller helst vist ut av landet.

Problemet er bare det at tullingen er født i Norge, men konvertert til ekstreme grupperinger de senere årene. Han er leder for «Profetens Ummah», som er mest kjent for trusler mot journalister.

– Norges mest overarbeidende advokat, John Christian Elden- som takker ja til alle som trenger en advokat med et kjent ansikt og som kan å snakke veldig fort på TV. Har takket ja til å være advokat for Norges største klovn også.

Det bor ca 150 000 muslimer i Norge, den lille gruppen «Profetens Ummah» kan trolig ikke utgjøre mer enn maksimalt et par titalls personer, men  de får mye oppmerksomhet ved å spre frykt blant annet på sosiale medier og at de blir nevnt i nyhetene.

Problemet er at de gjør alt de kan for å skape frykt, det alene er alvorlig nok.

Ubaydullah Hussain ble nylig framstilt for varetektsfengsling for sine trusler. 

Hva synes du om at en person som er født og oppvokst i Norge truer blant annet jøder i Norge med at han skal bare ta jaktprøven før han skal skaffe seg en AK47?

Kan man fleipe med slikt?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Du kan bli best i verden i hva du vil om du ønsker det

Du er et unikt vesen. Du er deg, og ingen i hele verden er helt lik. Noen få er ganske...

Nordmann vant 7,3 millioner Euro på Betson

Regner man om summen i norske kroner så blir det hele 54,4 millioner kroner. Den tredje største nettspillgevinsten noensinne.  -...

Lukk