Jeg mener det er visse filmer som er bedre enn andre og noen filmer fortjener å komme i flere etterfølgere-

Alle kjenner en genre som har etterfølere. STAR WARS, Ringenes Herre, Harry Potter, Haisommer, Rambo, Rocky, » Alene Hjemme» og ikke minst Pirates of the Carribean.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t5AqJww06bw[/youtube]

– Johnny Depp har gjort Jack Sparrow udødelig og Depp vil for alltid har piratens navn, sjel og ånd med seg i alle sine kommende skikkelser. Disney gjorde et scup da de fikk med seg denne karismatiske skuespilleren som ser ut som han er født til rollen som pirat.

I en rolle som den smått forskrudde Jack Sparrow. Piraten som er oftere full enn edru, og har draget på de flotteste jentene uten i grunn en å fatte noen som helst interesse.

Pitrates og the Carribean er og blir en film for ungdom men det er en familiefilm like fult, og filmene er elsket av en hel verden.


Jack Sparrow Foto: Walec. com

Denne gangen støter Jack på en kvinne fra sin fortid, og han er ikke sikker på om det er kjærlighet, eller om hun er en hensynsløs bedragerinne som utnytter ham for å finne den sagnomsuste Ungdomskilden.

Hun tvinger ham ombord på Queen Anne’s Revenge, skipet til den formidable piraten Svartskjegg. Så befinner Jack seg plutselig midt i et uventet eventyr der han ikke vet hvem han skal frykte mest: Piraten Svartskjegg eller kvinnen fra fortiden.

Eventyret fortsetter…

 

Vargas

 

Kilde

http://www.expressen.se/noje/film/1.2428375/johnny-depp-skadad-under-pirates-of-the-caribbean

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Foreldres krangel fører til selvmord blant unge

  Når foreldre krangler og en av de ønsker skilsmisse er det svært traumatisk for eventuelle barn involvert i dette....

Det er best å sove på ryggen- hele livet

  I hvilken stilling spedbarn skal sove er hevet over enhver tvil, etter mange års forskning. Alle barn skal sove på ryggen....

Lukk