Justin Bieber har vært i trøbbel i starten på sin Europa Tour, som også skal berøre både Norge og Sverige i løpet av april. Hvis helsa holder skal 19 åringen holde hele tre konsert i Telenor Arena denne våren. 

Jada Smith (41), som er en god venn av både Justin og hans mor, går nå knallhardt ut mot det hun mener er uvitende mobbere via Internett og i media.

– Hun skrev nylig en lang appell via sin Facebook-profil der hun stilte viktige og kritiske spørsmål som gikk på sette artister i bås. Hun satt også fokus på hvor viktig det er å ikke kritisere, mobbe og sjikanere artister som ikke gjør annet enn å jobbe hardt med sine karrièrer.

– Vi er veldig godt kjent den siste tiden her hjemme også, med Tone Damli-saken og mange andre netthets-saker som heldigvis har fått masse omtale i media. Gir man mobberne aksept for å fortsette å trakassere gjennom sosiale medier har man også godkjent det.

Foto: Jada Smith/ Facebook.

Justin Bieber har som kjent ikke vært så fornøyd i det siste, og det toppet seg på hans 19. års dag, da superstjernen og hans følge på ca 25 mennesker skulle på et utested i London for å feire. Her var Jada med og var vitne til at vaktene på stedet ville kaste ut Justin og hans følge.

Bieber skrev da på Twitter at bursdagen var den verste så langt i livet.

Jada Smith skriver videre i sin viktige formaning mot mobbing at; «Det er som om vi har glemt hva det vil si å være ung eller hvordan du skal oppføre seg som voksne folk. Føler vi som kan si og gjøre hva vi vil og kan uten å vise noe ansvar bare fordi de er kjent?

«Er det greit å kontinuerlig angripe og kritisere en berømt 19 år gammel gutt som rett og slett prøver å bygge et liv, og utøve sine talenter mens han prøver å finne ut hva voksenlivet kombinert med berømmelse handler om».

Andre stjerner som har måtte tåle direkte sjikane fra journalister til netthets på nettet er Rihanna (25), Taylor Swift (23) og Quvenzhané Wallis (9), som ble trakassert i sosiale medier da hun ble den yngste noen gang, nominert til Oscar for beste kvinnelige hovedrolle for filmen «Beasts of the Southern Wild».

Publiser mobberen med IP adresse og kallenavn (de er alltid anonyme), gå til politiet eller avisen, ikke la deg mobbe, bare da kan man få slutt på dritten.

Jada Smith avslutter sin appell med: «Vi skulle ønske vi kunne ha hatt kapasitet til å oppnå halvparten av hva de unge har oppnådd sammen med alle disse utfordringene de står overfor. Bare vi kunne…»

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mange norske menn er helter, Tøffel helter!

Du se de i butikken, de går bak sin kone med henne veske, og er bare glad han har fått...

Er du utbrent, eller bare trøtt og sliten?

Mange går og er utbrent for lenge, det kan faktisk ende med langtidssykemelding og vanskeligheter med å komme tilbake i full jobb...

Lukk