Enten så er det mengden arbeide på enhver bondegård, som gjør det mulig for TV2 å lage «Jakten på kjærligheten» – år etter år. Fordi det er bare gårdbrukeren selv, kvinne eller mann, som orker å holde ut på gården?

Visste du at det er sendt kjærlighets-TV fra gårder rundt om i landet på TV2 siden 24. august 2004? Og at den 12. sesong med premiere i august 2015, gjør serien én av de mest sette reality-serier i Norge?

Men hvor kommer alle bøndene i fra?

Så mange single i tallet at Norges største kommersielle TV-kanal kan lage underholdning i mange år av det? Enda er det mange bønder som ikke får mange nok brev til å bli akseptert som «bra nok» i tillegg. Utvilsomt et norsk fenomen, men er du ikke fascinert over populariteten?

Hvorfor bønder?

last ned FlatlandKatarina Flatland  Foto: ESPEN SOLLI / TV 2

Kunne man ikke heller ha valgt leger, eller lærere som skulle få kjærligheten i underholdningens navn? Er det ikke nok lærere og leger, til at det kunne bli minst like bra TV?

Om det blir noe «løv?» Selvsagt blir det det. Det er både «Jakten på kjærligheten-barn,» og bryllup i fleng, i tillegg er det flere av deltagerne som har fått venner for livet etter å ha vært med på opptakene. Enten som bonde, eller som frier.

Etter en rekke uovertrufne tilfeldigheter, er det denne sesongen kun fire bønder TV-seerne får følge, etter at to ha trukket seg i ettertid. De fire du blir kjent med, i «jakten på kjærligheten» som singel bonde er tre menn og en kvinne.

  • Else Marie Tveit Rødby 33 år fra Hurum
  • Ruben Tunestveit Kengakaran 28 år fra Tunes i Arna
  • Kjartan Bergsvåg 36 år fra Voss
  • Ole Kasper Næss 42 år fra Løken i Akershus

– Om det er TV2s ære at dette er så populært i Norge er kanskje riktig, men så er det som så ofte tidligere, britisk-TV som stod bak ideen i første omgang. «Farmer Wants a Wife,» produsert av ITV i 2001, var starten for det vi i dag kjenner som «Jakten på kjærligheten». Derfor bønder altså.

«A Teacher eller a Doctor Wants a Wife» gjør kanskje ikke samme susen, eller hva mener du?

Programleder for Norges mest populære kjærlighetsprogram på TV, er dyktige og flotte Katarina Flatland. Om du fikk lyst til å delta, så er det dessverre for sent for denne gang.

Men fortvil ikke – det kommer garantert flere sesonger, da Norge åpenbart flyter over av single bønder!

 

Foto og kilde: TV2-underholdning

Vargas

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Balotelli til AC Milan, Benzema blir!

  Tomorrow Balotelli will train with the team after his Medicals. (Sky) #WelcomeBalopic.twitter.com/ztynXSFgsk — AC Forza Milan/News (@ACForzaMilano) August 24,...

Selfie-Erna setter politikken i skyggen

Statsminister Erna Solberg (H) har det siste året blitt avbildet en rekke ganger med en såkalt "selfie-stang." En metallstang hvor...

Lukk