Jakten på orgasmen kan gjøre det vanskelig å komme. Orgasmen er menneskenes gevinst i sexlivet. Dessverre så er det mange som ikke klarer å komme når de ønsker det.

Ofte sitter problemet mer  mellom ørene enn mellom lårene. Forsøker man for mye, kan det bremse evnen til å oppnå orgasme i det hele tatt.

I boken «Sex? Ja Takk!» skrevet av Sexologen, Gro Isachsen, fremhever hun hvor viktig det er å være mentalt innstilt på hvordan orgasmen skal være, og at det kan utløse problemer hvis man har mentale sperrer.

Du er allerede fra tidlig alder opptatt av tiss og rumpe, og interessen bare øker med årene.

Når du endelig forstår hva de forskjellige kropps-åpningene, lemmene og utstyr kan brukes til, vil du bli enda litt mer betatt- spesielt av den kriblende og behagelige følelsen dette kan gi. I forskjellige settinger.

Dessverre så er det svært mange som ikke kommer helt i mål, men det finnes håp.

Jakten på orgasmen kan gjøre det vanskelig å komme

Jakten på orgasmen kan gjøre det vanskelig å komme.

Gro Isachsens bok «Sex? Ja takk!» kan være et skritt i riktig retning for mange.

«Seksualiteten sitter mellom ørene, mener Gro Isachsen og har med det lagt tonen for boka Sex – ja takk! Det er din egen fantasi som begrenser ditt seksualliv. Friskt, inspirerende, klokt og underholdende skriver hun om et tema som vanligvis fremstilles for medisinsk eller bare plumpt og dumt.

"Sjenerøst deler hun sin egen erfaring fra seksuallivet med leseren og prater om sex fra kvinne til kvinne. Å snakke om seksuallivet vårt burde være like naturlig som å snakke om mat og barnefødsler, mener forfatteren."
Sex - ja takk! er en håndbok for et bedre seksualliv der alt fra betydningen av pent undertøy, sensuell utstråling, onanering og orgasmer tillegges like stor vekt. Leseren får tips og vink om hvordan hun kan bli en bedre elskerinne, men også om hvordan hennes egen nytelse kan økes."

Kvinner som ikke kommer, bør først og fremst finne ut hva som er best for seg selv, og deretter forsterke det som oppleves som nytelse. Klarer man i tillegg til å slappe av og ikke anstrenge seg for mye.

Med riktig verktøy, riktig mental innstilling, og følelsen av kåthet- så er det all mulig grunn til å få et godt sexliv- resten av livet.

Hos Erotikknett.no finner du alt til både kvinner og menn, som kan gjøre jakten på orgasmen til en lek- for begge!

Lykk til!

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
After Earth med Will og Jaden Smith- premiere 14.juni

Will Smith er blant de beste, mest kjente, og anerkjente skuespillere i verden. På nytt har han laget det som...

Silly Season- Mange spillere signerer for nye lag, noen fornyer

Fra 1. juni er de fleste spillere på sommerferie, for å være klare til pre-season tidlig i juli. Derfor er...

Lukk