Jakter du sommerkroppen? Skal du få six-packen på plass før det er varmt nok i vannet, bør du ha begynt å trene for lenge siden, men du kan fortsatt rekke å få strammet opp flesket – før bikinien skal på.

Ifølge ekspertene, skal det svært lite aktivitet til, før det kalles sunt og bra for kroppen, faktisk er en tur med rask gange i tretti minutter, et par ganger per uke, like bra som et par treningsbesøk på helsestudio. Viktigste, ifølge de som kan kropp og helse er å få økt puls. Jakter du sommerkroppen?

Treningsstudioet

Å lykkes i treningsstudioet er ikke alltid like enkelt, derfor bør du få en introduksjonstime, slik at du gjør de enkelte øvelsene riktig. Både for at du skal få utbytte av treningen, men også fordi du ikke skal trene feil og få skader.

Likevel, blir mange av oss fetere og fetere For hver sommer som går.

Hvem trener du for? Deg selv, selvsagt, men trener du utelukkende for å få six-pack, kan det hende du trener forgjeves. Tren heller for å holde formen ved like, og bruk alle de positive argumentene som finnes for hva god trening gjør med kroppen din. Drit i six-packen!

Jakter du sommerkroppen?

Jakter du sommerkroppen?
Your body is your temple Foto: Pinterest

Fysisk aktivitet

Kropp er topp, også når man blir eldre. Selv om man merker, sakte, men sikkert at ting begynner å henge, både her og der – gir trening store helsebringende fordeler. Selvsagt skal man ta det litt mer med ro når man blir pensjonist, men man bør tenke på at kroppen skal vare hele livet og det er ganske lenge, for mange. Jo mer man er i fysisk aktivitet, jo eldre blir man jo.

Ikke får man bare mer lyst, men man blir gladere og mer positivt til sinns ved å mosjonere eller trene regelmessig, hele livet. Hvert menneske har sin egen kropp, og uansett utseende vekt og funksjonsevne, vil kroppen din ha godt å være i bevegelse. Musklene må brukes for ikke å svinne hen.

Fysisk aktivitet forbrenner kalorier og forhindrer vektøkning. Dette er velkjent for det norske folk. Likevel, blir mange av oss fetere og fetere for hver sommer som går. Mange av oss eier ikke ryggrad og spiser oss rett og slett syke, ja nesten ihjel. Det er dumt det. Vi vet også hvor skadelig det er for barna vår og spise for mye sukker. Enda får hver og en av gullungen et påskeegg på rundt kiloen påskeaften. Vi burde skamme oss, men gjør det ikke.

You Are Perfect!

Vel, det er forskjell på å overse jaget etter den perfekte sommerkroppen, og dø ung, av fedme. Du bør kunne skjerpe deg nok til at det ikke står om livet, ikke sant. Spise en porsjon mindre middag, spise litt mindre snop og sukker, dra på deg treningsskoene og komme deg ut i vårlufta – én dag i påsken i hvert fall.

Vårt motto har vært det samme siden 2010. “You Are Perfect!” Og det står vi for fortsatt. Vi digger hver og en av våre lesere, dere er fantastiske, flotte og perfekte mennesker. Derfor vil deg alt godt, og du bør gjøre ditt ytterste for å holde deg i live lengst mulig. Da bør man ta visse grep, med blant annet kosthold og mosjon – uten å overdrive den ene eller andre veien.

For dere vet jo like godt som oss at det er bra for helsen å mosjonere, man minsker risikoen for hjerte- og karsykdommer, man får mer energi og velvære, får mer lyst på sex og man forebygger mot andre alvorlige lidelser.

Faktisk skal det ikke mer til enn tretti minutter daglig mosjon, for å forlenge livet med flere år. Begynner du tidlig kan du med andre ord altså bli drit-gammel.

Alt med måte” blir vårt andre motto, for at du skal ha det bra lenge.

Vargas

Pin It on Pinterest