«Skyfall» er den siste av i alt 23 filmer av agenten 007 James Bond. 

Rollen som Bond har vært spilt av Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan og Daniel Craig i de offisielle filmene. Den første var Dr. No fra 1962.

– Bond, med rett til å drepe har fascinert film elskere og mange andre gjennom 50 år nøyaktig 5. oktober 2012. «Skyfall»s kjenningsmelodi,  ble publisert hos artisten som fremfører den sin egen nettside kl 00.07. Selvsagt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7HKoqNJtMTQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6kw1UVovByw[/youtube]

I «Skyfall» er det Daniel Craig som ikler seg smokingen i rollen som hemmelig agent for tredje gang. I rollen som hans sjef M finner vi velkjente Judi Dench, og endelig er en ny Q på plass, denne rollen er det Ben Whishaw som innehar. 

Som sex-dyr finner vi Bérénice Marlohe og Naomie Harris.

Svenske Ola Rapace, ex mannen til langt mer kjente Noomi Rapace- har en skurkrolle i den kommende filmen om den kvinneglade og Martini drikkende agenten.

– Bonds lojalitet til M vil bli prøvet, da det som trolig er en problematisk fortid innhenter henne. MI6 er under angrep, og Bond må spore opp og stanse trusselen for enhver pris. Uansett hvor personlig det blir.

I Norge alene finnes det både offisielle og uoffisielle James Bond grupper med fans som er hekta på den britiske agenten. For alle disse er det selvsagt høysesong når det igjen nærmer seg en premiere.

ADELE-Skyfall

Europeisk premiere-dato blir 26.10.2012.

Har du planer om å se «Skyfall»?

Kilde: JamesBond.no/

 

Vargas

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Anonymous har hacket mange av Sveriges offentlige nettportaler

Personen på videoen er kledd i en maske som forestiller Guy Fawkes, som ville sprenge det engelske Parlamentet i lufta...

Ut av sofaen feta faen- scaka rumpan- før det er for sent

Fler mennesker dør av usunn mat, sukker og feilernæring enn av sult. I følge Verdens helseorganisasjon (WHO).  Mer enn 36 millioner mennesker...

Lukk