Hele Norges motepoliti, homofile Jan Thomas kaster terning for ukebladet Se og Hør en gang i uken. Her bedømmer han kjente og mindre kjente profiler, kjendiser, artister og skuespilleres valg av antrekk. 

Kvinner som menn, de fleste kvinner riktig nok, får en kommentar fra den kjente kjendisstylisten, make up, mote og fashion-guruen, der han gir sin oppriktige mening om hva han mener er bra og mindre bra. Ære være ham for det. Men da han nylig gav smellvakre Hanne Sørvaag terningkast to, ble det overskrifter.

11696408_10155768882175722_8815507064114390810_o.jpg Hanne Sørvva i Se og Hør

Foto: Facebbok/ Hanne Sørvaag sakset fra Se og Hør

Mest fordi den kjente artisten, låtskriveren og «The Voice»-mentoren, flotte Hanne Sørvvag tok bladet fra munnen på sin Facebook-side, der hun synes det var på tide å si fra. Derfor skrev hun følgende under bildet, sakset i fra ukebladet:

Jeg syns jeg var fin, jeg.
Synd man ikke får terningkast av de streite gutta, når det er de man helst vil appellere til. Anyone?

Hanne Sørvaag

For å være helt ærlig, for det skal man jo være, så skal man kalle en spade for en spade. Dette er muligens en bitteliten bagatell, men homofile Jan Thomas, har greie på to ting, og bør holde seg til disse. Han kan Make up, og han kan å style kvinner. Å vite hva en sexy kvinne er derimot, det kan han neppe vite.

Hanne Sørvaag er kjent for sitt vakre smil, sine korte kjoler og svulmende former, alt dette som de aller fleste streite menn ser etter hos kvinner. Totalt uinteressant for den kjente homofile kjendisstyliste. Nettopp derfor lar ikke reaksjonene vente på seg.

Vargas12.com snakker stort sett de lesbiske og homofiles sak, men her Jan Thomas – skyter du langt over mål. I blinde.

Hanne-Sørvåg-Feet-1415047 Hanne Sørvaag Norges mest sexy artist? Foto: Wikifeet.com

Jan Thomas! Hanne Sørvaag er kanskje Norges hoteste artist, også på nevnte bilde er Hanne Sørvaag vidunderlig vakker, terningkast to er en vits. Du vet ikke hva du snakker om punktum.

«Feil anledning» stod det under bilde. Du er feil anledning Jan Thomas, du har ingen forutsetning for å uttale deg, i det hele tatt.

Hanne Sørvaag bryr seg nok lite om Jan Thomas sine kommentarer, men nok til at hun valgte å svare ham via sin Facebook-side. Også Norges største avis har brukt spalteplass på denne saken, der mer enn 900 mennesker har likt innlegg, mange hundre har også kommentert bilde og kommentaren til artisten.

Jan Thomas er Norges mest kjente homse, han må få mene hva han vil som motepoliti, men ukebladet burde hatt en heterofil-kommentar, om kvinners utseende. Det er det Hanne Sørvaag mener med sin kommentar. Hun ønsker å bli vurdert av de hun ønsker å appellere til. Streite gutter og menn.

I følge VG.no, har avisen gjort som Hanne Sørvaag ba om, å få kommentarer om seg selv og sin sexy røde kjole fra streite menn. Av de som har gitt en kommentar, gav de fleste fem og seks på terningen. In your face, Jan Thomas!

Hanne Sørvaag 1

Jan Thomas 0

Heia Hanne Sørvaag.

Fra Vargas12.com, får du terningkast seks. Hver gang!

 

Vargas

Tags: Hanne Sørvaag, Jan Thomas, Se og Hør, streite menn, VG.no

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Solbrent, tørst, ulykker og ensom – Sommeren har mange fallgruver

Om du endelig har ferie, og skulle ha vært sammen kompisene på Aya Napa, i stedet for i en klam...

MFK – Fra Tor Ole, tilbake til Ole?

Molde Fotballklubb har vært det beste laget i norsk fotball de seneste årene, mye på grunn av Ole Gunnar Solskjær....

Lukk