Er Janne Jemtland drept? I så fall, hvem skjuler seg bak handlingen og hvor er liket av den 36 år gamle tobarnsmoren gjemt? Spørsmål politet i Brumunddal stiller seg, men som de håper å få svar på snart. 

Onsdag 10.januar,  ble det satt i gang søk etter den savnede kvinnen i området hvor hun bodde sammen med sin familie, Brennliroa i Veldre. Politiet har også søkt på en gård i nærområdet, med hunder og politihelikopter, samt en ATV (beltevogn), ikke langt fra boligen. Hva som er funnet, om noe vil ikke politiet si mye om ennå.

Store bakkemannskaper er satt inn i søket etter Janne Jemtland.

Er Janne Jemtland drept?
Foto: TV2

Siste spor av Janne Jemtland, er signaler fra hennes mobiltelefon i Brumunddal sentrum, natt til 30. januar.

Veien til boligen hvor ekteparet Jemtland bor, er stengt for forbipasserende, for at politiet skal få ro, og for at familien skal få så lite støy som mulig i en svært vanskelig tid. Også media holdes flere hundre meter unna stedet politiet har fattet interesse for.

Foreløpig finnes det ingen mistenkte i denne forsvinningssaken, som har blitt omtalt i lokal- og rikspresse siden Janne Jemtland forsvant 29. desember, etter å ha vært på en fest og tatt drosje hjem, sammen med ektefellen ca kl 02:00.

Er Janne Jemtland drept?

Det er tiden etter dette, funn av blodspor i sentrum av Brumunddal, og blodspor ikke langt fra hjemmet, som er den største gåten for politiet så langt. Mobiltelefonen hennes har gitt fra seg signaler kl 05:50, nær fire timer etter at hun sist ble sett ved sitt hjem.

Fra tid til annen forsvinner det mennesker i Norge. Oftest menn som er utsatt for noe kriminelt, men også frivillig. Svært ofte løser politiet slike forsvinningssaker, men det finnes eksempler på der den savnede aldri blir funnet. Også forsvinningssaker med barn i fokus, finnes det eksempler på – der barnet enten er smuglet ut av landet, holdes i live mot sin vilje, eller er drept på ukjent sted.

Det finnes ingen indikasjoner på at Janne Jemtland skulle ønske å forlate sin familie frivillig. Årsaken til forsvinningen kan forbli uløst, men med DNA-bevis fra kvinnens blod, som er funnet flere steder, peker det i retning av at hun er blitt offer for en kriminell handling.

Seks taktiske etterforskere og to krimteknikere fra Kripos er på plass i Brumunddal for å bistå det lokale politet, som ledes av Lensmann i Ringsaker, Terje Krogstad.

Har du opplysninger i denne saken, eller har mistanke om at noen vet noe, og som kan være til interesse for politiet, ta kontakt på telefon ved å ringe: 112 eller 02800.

Kilde: Dagbladet.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Action-Frank mobber Erlend Elias på Facebook

Farmen kjendis er en stor barnehage for mennesker med større ego enn folk flest. Likevel sitter mer enn en halv...

Ekte nytelse, kun to tastetrykk unna …

Du som er usikker på hva som skal til for å oppnå komplett nytelse, komme kanskje til å takke oss...

Lukk