Hvis reaktorene eksploderer så har Japanske myndigheter enda et enormt problem å ta hånd om. Ingen kan forutsi konsekvensene av dette-

Situasjonen ved atomkraftanlegget Fukushima 1 er igjen svært dramatisk. Det er reaktor 2 i anlegget som virker som det mest kritiske nå. Ifølge meldinger fra Kyodo News skal brenselsstavene nå være helt eksponert for luft, noe som kan sette fart i nedsmeltingen av reaktoren.

– Verste senario er at deler av brenselet smelter og at de nuklidene de inneholder slipper rett ut i omgivelsene. De største problemene er avverget med evakueringen som er skjedd. Først og fremst kan det bli samfunnsmessige problemer med forurensede områder, boligområder kan gå tapt på grunn av forurensingen, det samme kan landbruksområder, sier han.

– Det tapre japanske folk har mistet så mye, enda er ikke etterskjelvene over før en ny og langt verre katastrofe kan ramme «Solens rike».  De som kjenner landet godt kan fortelle at ingen er bedre enn japanerne til å håndtere katastrofer som dette. De er et flittig folk, med enorm kunnskap og viten om hvordan man skal greie seg når jordskjelv og Tsunami rammer. Men de stolte japanerne kunne aldri forestille seg et helvete som dette. Ingen kan det.

Til og med Kina har satt konflikter til side og tilbudt Japan hjelp og assistanse-

Amerikanske atomkraftmyndigheter bekrefter mandag ettermiddag at Japan formelt har bedt USA om hjelp til å få kjølt ned de jordskjelvrammede atomkraftverkene i landet.

Mandag kjempet teknikere i Japan for å kjøle ned tre reaktorer ved atomkraftverket Fukushima Daiichi, som ble hardest rammet av fredagens jordskjelv og tsunami i Japan. Men kjølevannsnivået sank faretruende, og mandag ettermiddag kom det meldinger om at brenselstavene i den ene reaktoren var helt avdekket, noe som øker faren for nedsmelting.

Mine tanker går til de etterlate og det tapre japanske folk-

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Paradise Hotel Intimbarbering Video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8WyLvOpHrfg[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VOV13yT6TIc[/youtube]   Madelen skryter til resten av jenteflokken om at hun har barbert seg nedentil, men måtte bruke to...

Torsk i ovnen godt i magen

Fisk er undervurdert mat. Og torsk er faktisk blitt dyrere enn laks, og minst like godt! Jeg lager fisk så...

Lukk