John Arne Riise (29) hevet tommelen i sykesenga i kveld – etter å ha segnet bevisstløs om på mandagens landslagstrening i Oslo.

– Jeg har vært veldig groggy i hele dag og husker ingenting om hva som skjedde. Nå har jeg fått drukket og spist litt, og føler meg på bedringens vei, sier Riise.

Det er i sin egen blogg at italiaproffen tar bladet fra munnen et halvt døgn etter at han kollapset etter en duell med Espen Ruud. Riise ble fraktet til Ullevål universitetssykehus i ambulanse – foran skrekkslagne lagkamerater.

Det var på dagens lukkede landslagstrening, på Bislett stadion i Oslo, at uhellet skjedde: John Arne Riise og Espen Ruud gikk opp i en hodeduell, og førstnevnte traff haken til Ruud.

Deretter falt Roma-backen bevisstløs om på gressmatten. Der ble han liggende. Senere ble Riise fraktet til Ullevål universitetssykehus i ambulanse.

Riise må stå over storkampen hjemme mot Portugal tirsdag. Det betyr trolig at Espen Ruud som var involvert i sammenstøtet med Riise, starter kampen.

– Makan til seriøs idrettsutøver med suksess skal du lete i evigheter etter, og ikke finne hans like!

Han er i ferd med å spille seg inn i alle historiebøker, og blir ikke nevnt med mange ordene i norske medier. Hvis Ole Gunnar Solskjær`s sønn faller i barnehagen, så er det nesten førsteside oppslag på alle sportssider! Jeg skjønner at Ole Gunnar har hatt en fantastisk karriere, jeg er ikke dummere enn det, men at ikke John Arne Riise skal få samme status er for meg helt uforståelig!

JOHN ARNE RIISE:

Født24. september 1980 (29 år)
Ålesund, Norge
Høyde185 cm
Vekt89.5 kg
PosisjonVenstreback, midtbane
Klubbinformasjon
Spiller forAS Roma
Draktnr17
Ungdomsklubb
ÅrKlubber
Aalesund
Klubber*
År
1997-1998
1998–2001
2001–2008
2008–
Klubber
Aalesund
AS Monaco
Liverpool
AS Roma
Kamper (mål)
25 (5)
44 (4)
234 (31)
59 (7)
Landslag**
År
1996
1997
1997
1998
1999
1998-2000
2000–
Land
Norge U-15
Norge U-16
Norge U-17
Norge U-18
Norge U-19
Norge U-21
Norge
Kamper (mål)
9 (3)
5 (3)
2 (0)
4 (0)
1 (0)
17 (2)
84 (12)
    

* Klubbkamper og mål i nasjonal liga
er sist oppdatert 27. mars 2010].
** Landskamper og mål er
sist oppdatert 13. juni 2009.

John Arne Riise

Jeg er helt sikker på at Riise vil tangere alle rekorder på landslaget om han holder seg frisk. Og sjefen sjøl Drillo, setter enorm pris på sunnmøringens arbeidsmoraL.   John Arne er nesten desperat etter å lykkes sportslig, både på klubb og landslag, og han er blant de beste trente fotballspillerne vi har.

Det har vært mye bråk rundt den tidligere Liverpool helten. Med uheldige bil kjøp, uheldige sms meldinger, uheldige mamma involveringer og ikke minst uheldige økonomiske vurderinger.

Men det blir så veldig feil å la det ta bort æren av jobben han gjør på fotballbanen!!

Jeg mener at John Arne Riise er den beste fotball spiller gjennom tidene med norsk pass! 234 kamper for Liverpool og vunnet Champions Leauge, og spiller i selveste serie A for legendariske Roma. Verdens beste venstre back,NESTEN aldri skadd, sier aldri nei til landslaget, og har en innstilling og en psyke som er helt unik!

Hadde John Arne vært italiensk så hadde han hatt sitt eget tv-program i beste sendetid! Verdens kanskje beste venstre back bør få veldig mye mer fokus enn han får pr i dag!

Jeg ønsker Riise i en kapteinsrolle i de viktige EM kvalifiserings kampene for Norge utover 2010, og han bør være den første Drillo Olsen setter på blokka si i til samtlige kamper!

John Arne Riise blir bare bedre og bedre og bør hedres, ikke glemt!

Jeg er mektig imponert!!

En spiller- som kanskje er den beste norske gjennom alle tider- bør få mer kred enn det han har fått så langt…

GRATULERER MED DAGEN JOHN ARNE!

 

Kilde VG.no

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/landslaget/artikkel.php?artid=10036326

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Isabella og kjæresten viste seg fram

  TV2´s smellvakre værmelder er forelsket og tydelig lykkelig med kjæresten Magnus Due-Tønnesen. I april kom også nyheten om at...

Norge bor alltid spille 4-4-2 på Ullevål

  Norge har scoret mer mål enn på lenge når John Carew har vært ute av laget. Og Aston Villa spissen har...

Lukk