De 5 mest besøkte bloggene i Fredrikstad

  1. Vargas12’s Blog 1672 besøkende
  2. SINNSYKE ANDRÉ SOLVANG 1640 besøkende
  3. supermarie.net 1497 besøkende
  4. Lenes oppskrifter 937 besøkende
  5. De gode ting i livet 719 besøkende

Vel, kanskje ikke best da, men foreløpig nr 1 på listen over registrerte bloggere i Fredrikstad. Jeg er klar over at det kun er 38 stk her i byen, men det er da noe… Listene forandrer seg jo plutselig så kan jeg være tilbake på både 2. og 3. plass- men siden du og mange andre er både smarte, flinke og snille og kommer innom min eminente blogg hver eneste dag, så er jeg jo snart inne på topp 100. i Norge og da snakker vi fugl!

Ha en deilig søndag kjære blogg venner!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Når absolutt hele utstyret svikter

Jeg blir mannevond når utstyre svikter! Jeg får svettetokter, rødeprikker over hele kroppen og desperate skjelvinger. Jeg takler det forferdelig...

Hvilken side symapatiserer du med?

[polldaddy poll=3307120] Hvilken side er du på i konflikten mellom det palestinke folket og Israel? http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10001071 Jeg mener det ikke...

Lukk