Jeg kutter i disse dager uten den gode gamle PC´n med en iMac. 

Det et hovedsaklig fordi jeg er lei av alle problemer man kan få med en bærbar pc, virusprogram som må oppdateres, lav batterikapasitet og lang nedlasting-tid på det meste. Min PC er bare et år gammel, og det tar tid for at den i hele tatt kommer opp klar til bruk.

På vegne av produsenten så skal jeg holde helt kjeft med hvilket merke jeg har eller hadde.

Nå skal jeg la meg imponere av det beste som er på markedet, et Apple produkt, en iMac!

Er den ikke sexy?

Hovedkonfigurasjoner: En med 2,5 GHz Intel Core i5-prosessor, 4 GB hukommelse og 500 GB disk, og en med 2,7 GHz Intel Core i5-prosessor, 4 GB hukommelse og 1 TB disk.

Dette er Apples rimeligste stasjonære Mac basert på det opprinnelige Macintosh-konseptet, datamaskin og skjerm samlet i én enhet. God til ordinær pc-bruk – internett-surfing, tekstbehandling, digitalfoto og video på forbrukernivå samt til dataspill som ikke er altfor krevende. Den har innebygd sd-kortleser for enkel overføring av bilder fra digitalkameraet.

The ultimate all-in-one goes all out. It´s an iMac!

– Som alle nye Mac-er er maskinen enkel å ta i bruk. Når du skrur den på for første gang, får du hjelp av en veiviser til å sette opp maskinen og importere data fra din gamle Mac. Det medfølgende trådløse tastaturet og musa funker rett ut av boksen. Apples nye Magic Mouse er god å bruke hvis du ikke er veldig kresen på ergonomi. Det trådløse tastaturet uten numeriske taster er lite, men funker bra når du har kvittet deg med fantomsmertene.

I skjermen sitter det også et innebygget webkamera og mikrofon. Det gjør det enkelt å ta opp video og ta bilder med flere av programmene som følger med i Mac OS X.

Dette er jo rene Kinderegget. Alt i ett! Pris, rett i underkant av 10.000,-

Dette er altså en stasjonær Computer på en fot, ikke en bær bar som du slenger i sekken når du skal på hytta, på sjøen eller på besøk.

– Pluss, at det er en Mac maskin, det betyr altså et Apple-produkt der alle komponenter snakker samme språk fordi absolutt alt i dette produktet er av en og samme produsent, den beste på markedet med tanke på Personal Computer (PC), men sier du ordet PC i en Apllestore blir du kastet på ræva ut av døra.

Dette er en Mac, og ikke en PC!

– Minus, må være at det er veldig uvant å bli kjent med ny programvare og den måten Apple har satt sine menyer opp på. Egentlig logisk og enkelt, men ikke for noen som har vokst opp med et helt annen verden. En Windows- verden. Men det er jo selvsagt ikke Apple sin skyld, at jeg har brukt alt for mange år av min tid til å ikke oppdage MAC.

Det er åpenbart min egen feil, men man lærer mens man lever sies det.

Sannsynligvis vil det ta litt tid før man kan alt, til tross for en enkel meny, et enkelt oppsett, og brukervennlighet.

Hva velger du når du kjøper deg nytt leketøy? PC eller MAC?

http://www.apple.com/imac/

kilde idg.no

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber elsket av fansen – hatet av resten

  Justin Bieber fyller 18 år om kort tid. I løpet av 5 år har han gått fra å være...

Terry Connor is the new manager for Wolves

  Terry Connor Wolves manager for 13 kamper. Mick McCartys assistent, Terry Connor er mannen som skal prøve å berge Wolverhampton...

Lukk