Endelig forsvinner vinteren og vi kan ønske våren velkommen. Den deiligste tiden på året da alt våkner til liv. Man hører fuglekvitter, pussemaskin fra båt-pusseren som ønsker å få båten på vannet, musikk i det fjerne fra en leilighet i tredje, Noen har satt vinduet opp, det er jo vår!

En hard og kald vinter er over, masse is og snø har ligget over store deler av Norge, men nå renner det meste vekk, solen skinner høyere for hver dag, dagen er allerede mange timer lengre siden jul. Man kan kle seg lettere, ta piggene av og nyte gradstokkens kamp mot å nå enda høyre, hurra det er vår!

Man kan kjenne den nakne huden blir varm, det er deilig å kjenne at hele kroppen våkner og sevjen stiger både her og der. Gress, blomster og trær står opp fra dvalen og gleder oss mennesker med farger, glans og lukt. Havet blir blått og skyene lyse, sola sklir høyt på himmelen, takk Gud for at det er vår!

Hva liker du best med våren?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Århundrets bryllup 29. april 2011

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NK3ODM5S0Lg[/youtube] Kate Middleton, ukjent for de fleste, mest fotograferte kvinne i verden etter at hun blir gift med prins William,...

VIDEO- Når almuejustisen får råde og soldater bestemmer lovene

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Flh_-D4SX9w[/youtube] Jeg gjør oppmerksom på meget sterke bilder på videoen fra Youtube, som jeg velger å legge ut for...

Lukk