Jen Selter (20) er allerede godt kjent rundt om i verden og det kun pga sin usedvanlige bakdel. Jen Selter lever av rumpa si, og det er veldig forståelig.

– Uansett hvor hun ferdes blir hun stoppet på gata og må skrive autografer. Det hele begynte med noen bilder hun la ut av seg selv på Instagram. Instagram kontoen fungerer på samme måte som Twitter, forskjellen er at man legger ut bilder av seg selv. Jen Selter fra New York har 1,4 millioner følgere.

Ikke bare fra menn, men også jenter og kvinner som ser på Jen som en inspirasjon for sin egen trening. De fleste skjønner at det skal en del til for å kunne få den samme rumpa, uansett hvor mye man trener.

– I disse tider fokuserer vi mer på kropp enn noen gang. Det er nok en av grunnene til at så mange her hjemme har oppdaget Jen Selter og hennes figur. For mange har hun kanskje det som er den perfekte kroppen. Spesielt om man ønsker å se godt trent ut og det vil vel de fleste.

I et intervju i New York Post nylig, sier Jen hun vet bildene er avslørende og viser mye hud, men at hun også har klare grenser for hva som skal publiseres. Jen velger å ta bildene selv, best kjent som populære Selfies, årets nye ord 2013

Mange som tar kontakt med 20 åringen ønsker å se bilder av rumpa hennes, forståelig nok, men Jen har utseende med seg og burde ha fått kred for sitt vakre leende, men i følge henne selv er det kun en ting folk spør henne om. Rumpa.

Jens mor Jill Weinstein, er veldig stolt av sin datter, men håper hun beholder treningstightsen på. Playboy har allerede tilbudt den flotte jenta fra «The Big Apple» en større sum for bilder, foreløpig har hun takket nei.

Nike og flere andre store industrikonsern har kapret Jens underskrift, hun har derfor kuttet ut skolen og lever nå svært godt av sin populære og veltrente rumpe. Hun sier til New York Post at drømmen vil være å starte en egen kolleksjon med treningstøy og ha eget treningsstudio. Begge deler ligger for hennes føtter.

Du kommer garantert til å høre mye mer om Jen Selter i årene som kommer, så lenge hun elsker å trene.

Har du ikke sett Jen Selter før nå, kan du få enda flere bilder fra hennes treningstudio via hennes Instagram-konto som er lagt ut.

Er Jen Selters til inspirasjon eller blir du bare forbanna og litt misunnelig når du ser at det er mulig å bli så flott?

Foto: Flickr/  bashmatic

 Vargas

Tags: Jen Selter, rumpe

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Endelig dokumentert – vin er bra for deg!

En stor undersøkelse gjort av selveste "Harvard school of public health" viser at mat som er bra for deg, som i...

Kåt? Nå kan du finne en sexpartner på nett- helt lovlig!

Om du er gammel eller ung, sex er en svært viktig del av livet fra du kommer i puberteten til...

Lukk