Alt hun tar i blir til suksess, og har så mange jern i ilden at hun knapt ser kjæresten Thomas Gullestad. For noen år siden var sexy Skavlan brettet ut over det konkurs- rammede magasinet ALFA i hele 28 sider. Bilder som ble behørig omtakt i den kulørte presse. 

Jenny Skavlan (27) har også vært å se på TV3 som programleder for «Fangene på fortet». Hun har også vært programleder i samarbeid med Eivind Hellstrøm i programmet «MasterChef» på TV 3.

Niesen til Fredrik Skavlan ble først kjent for sin rolle i en reklamefilm for Grandiosa Pizza, men har siden hatt roller i norske filmer som «Jakten på nyresteinen», «Fatso», «Død Snø» og «Tomme Tønner 1 og 2».

Hun er også en ettertraktet modell for et klokkemerke, og hun har nylig avsluttet TV -opptak som programleder for«Studio 5»og «MasterChef».

Travle Jenny Skavlan er på mange måter Norges nye diva og hun har et av de mest ettertraktede ansiktene i «Showbusiness». Og er vel den som har vært flest ganger på besøk i sofaen hos Thomas og Harald i programmet «Senkveld» på TV2.

Hun er også en meget ettertraktet designer. Og har en avtale med klesmerket «BIK BOK».

Det er liten tvil om at 27 åringen er en dame med kreativitet, kunstnerevner og har nese for business. Og vi kommer til å se mye til fotomodellen i mange år framover, både som programleder, i film, reklame og som modell.

Endelig skal hun gifte seg med kjæresten gjennom flere år, Thoams «finger’n Gullestad (33). Bryllupet finner sted ved Norsk Design- og Arkitektursenter i Oslo, og festen skal i følge Se og Hør foregå i Kulturkirken Jakob, lørdag 26. april.

Stilikonet og kunstneren Jenny Skavlan er i ferd med å bli Norges største og viktigste designer, hun er også blitt rik via sin bøker om gjenbruk av klær og Fashion. Da er det ikke så rart det stilles store forventninger til Skavlands brudekjole som hun helt sikkert har hatt en finger med i spillet på å få ferdig.

 Jenny Skavlan en ekte diva!

Foto: Flickr/ oslofashionweek

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bye bye Oprah!

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JaaPTUbaH_s&feature=fvst[/youtube]   Oprah Winfrey er verdens rikeste fargede kvinne og har hatt sitt eget TV show i mer enn...

Barcelona med ny draktsponsor

Barcelona har vært det eneste fotball laget i verden som ikke har hatt betalt sponsor på sin draktfront. Nå er...

Lukk