Som om ikke den familien har sagt og gjort nok. Er det for å melke penger ut av terrorangrepet på Norge 22. juli 2011, eller har Jens Breivik noe viktig å fortelle?

Det er forståelig at han ønsker å renvaske sitt eget navn fra hva hans sønn har gjort, men om dette er viss vass om hvordan hans forhold til sønnen var, så er jo den historien allerede fortalt.

Jens Breivik bor i Frankrike med sin samboer.

Jens Breivik var gift med Anders Behring Breviks mor Wenche Behring, men ble skilt fra henne da Anders var ca et år gammel. Etter dette hadde far og sønn bare sporadisk kontakt. Hva er det å fortelle som fortjener å komme mellom to permer? Det er vel naturlig at fortjenesten av et eventuelt boksalg går til støttegruppa for de skadede og etterlatte etter 22. juli?

I lange perioder har ikke far og sønn kontakt over hodet. Kan det nå, tre år senere komme opplysninger som er til interesse for noen som helst?

Det er Lauritzen Forlag, med Arve Jurizen i spissen som skal gi ut boken for Jens Breivik. I følge P4.no skal en profesjonell forfatter ha bidratt til dette strengt hemmelige bok prosjektet.

Boken er ventet å komme i oktober 2014. Lauritzen Forlag kommer med en pressekonferanser senere i uke 34. Er det på tide med en bok som forteller om forholdet mellom far og sønn, der sistnevnte drepte 77 mennesker i regjeringskvartalet og på Utøya?

Vi mener Jens Brevik kan spare seg for å prøve å gjøre seg rik på det verste døgnet i norsk historie etter 2. verdenskrig. Han kan bare drite i det!

Ser du fram til å lese boka skrevet av Anders Behrings far?

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ida Fladen- Blir programleder i IDOL jr!

Flotte Ida Falden (28) som du har sett gjennom sommeren- til hun smalt hodet i en glassvegg på Aker Brygge,...

Slanking- du trenger mindre mat enn du tror

Slanking- du trenger mindre mat enn du tror. Ved å spise mindre og trene mer, vil du redusere vekt. Det...

Lukk