Jeg er overbevist om at jenter er tøffere enn gutter på de aller fleste punkt. Jeg har ingen beviser eller dokumentasjon på det. Men det er uansett min bestemte mening.  Mange gutter/ menn er direkte pysete, og tørr ikke der jenter står fram. Jeg har bla selv vært på diverse tivoli og sett at det er flest jenter som tar de raskeste og skumleste berg og dalbanene. Jeg har selv sett at det er flest jenter som står igjen når det er konkuranser av forrskjellige slag det kvinner konkurerer mot menn. Det er like mange kvinner som hopper i strikk og fallskjerm som menn, om ikke fler-

Menn er selvfølgelig ofte overlegen i fysisk styrke. Men der kvinner og menn står likt i utfordring er det ofte en kvinne som vinner. Derfor er jeg overhode ikke så sikker på at det er menn som må gå som det sterkeste kjønn, heller tvert i mot!

De aller fleste kvinner jeg kjenner godt er veldig sterke psykisk, den jeg kjenner best, min samboer, elsker, og beste venn. Min klippe i livet, er så bunnsolid sterk psykisk at jeg kan ikke forklare tryggheten, motet og klokskapen hun utviser. Hun er helt sikkert fysisk sterkere også om vi måtte måle- håper jeg slipper…:)

Jeg mener at kvinner har en for liten plass i det norske samfunnet. Hadde store, tunge bedrifter hatt kvinnelige ledere så tror jeg faktisk det ville gått enda litt bedre- fordi jeg mener gode kvinnelige ledere er bedre enn gode mannlige ledere. Så veldig synd de får sjansen til å vise det.

Jens Stoltenberg og Co, har plikt på ha med en viss prosent damer i sin regjering- er ikke sikker på hvor mange. Men prosenten burde vært høyere. Veldig gledelig å se bla Grethe Faremo tilbake i regjering. Hun har stor kapasitet og er en meget dyktig og klok kvinne.  Hun er nå forsvarsminister i Stoltenberg`s regjæring-

Jeg vil ikke ha 8. mars som noen ny nasjonaldag, men jeg synes vi menn bør ta fordømt godt vare på våre kvinner.

Og vi menn må bare innse at de fleste jenter er tøffere enn oss, det gjør jeg, uten å være tøffelhelt av den grunn…

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvem er du mest lei av å høre om?

[polldaddy poll=2852085] Det er noen mennesker man hører mer om enn andre- Hvem er du dritt lei av å høre...

1 dobbel Big Mac meny takk!

Hvorfor er vi så sulten på junkmat når vi har litt dagen derpå? Jeg har ihvertfall det! Veldig sugen på...

Lukk