Og det bør alle andre gjøre også!’ For makan til seriøs idrettsutøver med suksess skal du lete i evigheter etter, og ikke finne hans like!

Han er i ferd med å spille seg inn i alle historiebøker, og blir ikke nevnt med mange ordene i norske medier. Hvis Ole Gunnar Solskjær`s sønn faller i barnehagen, så er det nesten førsteside oppslag på alle sportssider! Jeg skjønner at Ole Gunnar har hatt en fantastisk karriere, og fortjener all heder og ære han får, men at ikke John Arne Riise skal få samme status og oppmerksomhet, er for meg helt uforståelig!

Han nærmer seg 90 landskamper, og har mange år igjen som spiller for rødt, hvitt og blått om han holder seg skadefri- Og Roma spilleren er fortsatt lite i media i forhold til flere andre. En spiller som er blant de viktigste for den Italienske giganten-

JOHN ARNE RIISE:

Født24. september 1980 (29 år)
Ålesund, Norge
Høyde185 cm
Vekt89.5 kg
PosisjonVenstreback, midtbane
Klubbinformasjon
Spiller forAS Roma
Draktnr17
Ungdomsklubb
ÅrKlubber
Aalesund
Klubber*
År
1997-1998
1998–2001
2001–2008
2008–
Klubber
Aalesund
AS Monaco
Liverpool
AS Roma
Kamper (mål)
25 (5)
44 (4)
234 (31)
59 (7)
Landslag**
År
1996
1997
1997
1998
1999
1998-2000
2000–
Land
Norge U-15
Norge U-16
Norge U-17
Norge U-18
Norge U-19
Norge U-21
Norge
Kamper (mål)
9 (3)
5 (3)
2 (0)
4 (0)
1 (0)
17 (2)
84 (12)
    

* Klubbkamper og mål i nasjonal liga
er sist oppdatert 27. mars 2010].
** Landskamper og mål er
sist oppdatert 13. juni 2009.

John Arne Riise

John Arne Riise har 85 landskamper for Norge. Onsdag spiller Roma-proffen landskamp nummer 86 i karrieren og tangerer dermed Øyvind Leonhardsen på listen. Det betyr at bare trioen Svenssen (104), Henning Berg (100) og Erik Thorstvedt (97) har figurert oftere for Norge.

Jeg er helt sikker på at Riise vil tangere alle rekorder på landslaget om han holder seg frisk. Og sjefen sjøl Drillo, setter enorm pris på sunnmøringens arbeidsmoraL.   John Arne er nesten desperat etter å lykkes sportslig, både på klubb og landslag, og han er blant de best trente fotballspillerne vi har.

Sist han var på Island måtte han svare på spørsmål om rettssak og Einar Baardsen. Nå er John Arne Riise gjeldfri – og lykkeligere enn noen gang.

Siste avdrag til kreditorene ble betalt i sommer. Over en treårsperiode har Roma-proffen tilbakebetalt rundt 25 millioner kroner, en gjeld han opparbeidet seg mens Einar Baardsen var hans agent.

På det meste skyldte fotballstjernen 35 millioner kroner. Da investor Jon H. Nordbrekken kom inn som økonomisk rådgiver for Roma-proffen i 2007, var summen ti millioner lavere – men fremdeles skulle et grusomt høyt beløp betales tilbake til kreditorene.
Da landslaget var samlet i Reykjavik i fjor – på omtrent samme tidspunkt som nå – ble Baardsen frikjent.

– Jeg har satt en strek over det nå. Alt er borte. Jeg lever livet som en vanlig person, og fokuserer på å få en del år til på fotballbanen, sier Riise.

Nå ser han fremover mot en ny kvalifisering – med Egil Drillo Olsen ved roret.

– Vi får en tøff start med Island borte først, og Portugal i neste uke. Men Island er et lag vi skal slå, det må vi tørre å si, sier han.

Det har vært mye bråk rundt den tidligere Liverpool helten. Med uheldige bil kjøp, uheldige sms meldinger, uheldige mamma involveringer og ikke minst uheldige økonomiske vurderinger.

Men det blir så veldig feil å la det ta bort æren av jobben han gjør på fotballbanen!!

Jeg mener at John Arne Riise er den beste fotball spiller gjennom tidene med norsk pass! 234 kamper for Liverpool og vunnet Champions Leauge, og spiller i selveste serie A for legendariske Roma. Verdens beste venstre back, aldri skadd, sier aldri nei til landslaget, og en innstilling og en psyke som er helt unik!

Hadde John Arne vært italiensk så hadde han hatt sitt eget tv-program i beste sendetid! Verdens kanskje beste venstre back bør få veldig mye mer fokus enn han får pr i dag!

Jeg ønsker Riise i en kapteinsrolle i de viktige EM kvalifiserings kampene for Norge utover 2010, og han bør være den første Drillo Olsen setter på blokka si til samtlige kamper!

John Arne Riise blir bare bedre og bedre og bør hedres, ikke glemmes!

Jeg er mektig imponert!!

En spiller- som kanskje er den beste norske gjennom alle tider- bør få mer kred enn det han har fått så langt…

Kilde VG.no

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/landslaget/artikkel.php?artid=10026910

http://www.tv2sporten.no/fotball/landslag/riise-er-gjeldsfri-3278810.html

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- To personer uten livets rett!

  Disse to mentalt tilbakestående kronidiotene skulle vært satt på torvet for å blitt spyttet på av almuen- Det finnes faen ikke...

Går Benjamin Netanyahu for fredsprisen?

  Netanyahu skal ha gjort dette klart for USAs utenriksminister Hillary Clinton, ifølge en anonym israelsk tjenestemann. Den israelske statsministeren...

Lukk