Sunnmøringen debuterte for Monaco som 16 åring. Det er statue av en fotballspiller utenfor Color Line Stadion. Med navnet «Fotballspilleren» og i følge rykteflommen har Ivar Morten Nordmark (trener for Aalesund), som i sin tid ble politianmeldt for seksuell trakassering mot John Arnes mor, skyld i at det ikke står JAR på statuen. Mer er det dumt å skrive om den saken.

Bråket nylig startet da Riise via Twitter valgte å gå i diskusjon med folk Sunnmøre om den nevnte statuen, som Riise mener fortjener hans navn. Selvsagt gjør den det.

– John Arne Riise er en hedersmann som har vært en av de beste spillerne på det norske landslaget gjennom 12 år. Selvsagt skal man ikke bruke tid på å skrive meldinger på Twitter som kan ta fokus bort fra hvorfor man er med i landslagssamling. Dette har Riise selv tatt kritikk for.

Er det allikevel riktig av en journalist i den største avisen i Norge, å gå til et regelrett frontalangrep på en spiller fordi han ikke bruker tiden sin riktig foran en viktig landskamp?

Selvsagt ikke.

– En patetisk journalist fra VG som ikke ser landslagets beste, ønsker å dra en spiller ned i møkka fordi han lurer på om det er representativt for landsalget generelt. Om det er ok for Drillos menn å slenge med leppa på sosiale medier.

– Journalisten i Norges største avis, Truls Dælie vet selvsagt svært godt at det ikke er spillernes egne holdninger som er problemet for de manglende sportslige resultater. John Arne Riise er en mann som har en tendens til å havne i avisspaltene pga utenom sportslige hendelser.

– Han kjøpte en rød Ferrari, han er årsakene til slagene i Drammen da John Carew ble kastet ut av landslaget for å ha slått ned Riise i spillerbussen, og han har selv sendt massevis av sms til mange flotte norske damer- som uavhengig av hverandre fortalte media at de ikke orket Riises mas.

Allikevel, til tross for kaoset har hedersmannen John Arne Riise mer suksess enn noen annen nordmann kan drømme om med 105 landskamper med flagget på brystet.

– Hva kan den patetiske journalisten man allerede har glemt navnet på å vise til? Sure oppgulp og karakterdrap på mennesker som gir all sin tid for å gjøre alt man kan for sin egen nasjon. Man må jo selge aviser må vite.

– 31 åring fra Ålesund har en fotballariere alle unge gutter bør se opp til å gjerne drømme om, dessverre så krever hans karriere så mye forsakelse, trening og omvelting i livet at det er kun de aller mest ærgjerrige som kan lykkes.

– Det norske landslaget har en spiller som har spilt fler kamper enn noen gang tidligere, han har vunnet Champions League med Liverpool (234), spilt for Monaco (44), Roma (100) og har en brukbar karriere i Fullham i Premier League- som fortsatt er hans arbeidsgiver.

Så skal en desperat og slurvete journalist komme med beskyldninger om at John Arne er en selvforherligende tufs?

Her er det helt åpenbart hvem som er tufsen Truls Dælhi.

– Norge spiller viktige VM kamper, det går ikke veien, dessverre, og alt tyder på at Norge og Drillo vil slite med å komme seg til Brasil. Med tap i neste kamp, på Ullevaal mot Slovenia så ser det allerede vanskelig ut.

– Til tross for at Norge har selveste John Arne Riise på laget. En hedersmann Norge og Drillo skal være svært glad for- orker å tre på seg landslagsdrakten med tanke på den behandlingen han får i visse media.

Hør intervju med både Dæhli og Riise på TV2.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
En novelle i seks deler om en bifil mann med store problemer…

DEL1 Historien om tolleren Josef M. Aronsen begynner her.  Dette er historien om Josef Mareno Aronsen. En 33 år gammel...

Norges mest sexy artist går for å vinne «Skal vi danse»

Hanne Sørvaag (32) er Norges mest sexy artist, og har selv uttalt at hun går for å vinne. På TV2...

Lukk