Jordmødre anbefaler sex for å framskynde fødselen. Gravide kvinner som nærmer seg termin, eller sågar går over dato- blir ofte anbefalt av jordmor å ha en hyrdestund med sin partner, nettopp for å sette i gang det hele.

De fleste gravide har få eller ingen problemer med det, da de ofte er mer nøden enn ellers nettopp på grunn av den tilstand de er i. Graviditeten gjør kvinners underliv langt mer følsomt, og da har mange gravide kvinner større glede av sex.

Lest? Gravid og sprengkåt?

Desto mer sex og desto bedre sexliv et par har før fødselen, desto mer og bedre sex kan de to nyte etter at barnet er født. Dessverre så faller hyppigheten etter fødselen fordi mange kvinner mister lysten, og bruker all sin tid og krefter på barnet.

– Da kan det være smart å sette av tid til hverandre, så man husker hvorfor man ble gravid, forholdet må ikke dø hen bare fordi to har blitt tre. Mange par avstår fra sex fordi de er redde for at det skal sette i gang fødselen for tidlig, men jordmødre verden over, gir oppmuntring til sex, spesielt nær termin.

Jordmødre anbefaler sex for å framskynde fødselen

Det er likevel ingen grunn til bekymring for at fødselen skal starte for tidlig. Sex vil kun fungere som «kick-start» når kvinnen er tett på terminen, mer enn 38 uker inn i svangerskapet.

Jordmødre anbefaler sex for å framskynde fødselen.

– Uansett hvor lang tid kvinnen har kommet i sitt svangerskap, er hun på sitt vakreste og mest sexy når hun bærer sitt barn, det mener  ihvertfall de aller fleste menn. Selve fødselen oppleves som et mareritt for mange kvinner. 45 prosent sier smertene var verre enn forventet. På den annen side – og dette er kanskje overraskende – opplever også en liten andel kvinner fødselen som erotisk.

Som mann kan du gjøre mye for en kvinne under hennes svangerskap, det viktigste du gjør er å gi henne masse kompliment, vær til stede for henne. Gi henne den kjærligheten hun fortjener og alt hun peker på- da er det størst sjanse for at hun bærer over med deg også når barnet er født.

Å få barn er for mange selve meningen med livet.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Madeleine McCanns foreldre tror hun er i live…

3 år gammel ble lille Madeleine kidnappet under dramatiske omstendigheter fra hotellrommet der hun bodde sammen med sine foreldre og tvillingsøskene, Sean...

Lukk