Chelseas beste spiller de to siste sesongene har ikke fått tillit under José Mourinho, derfor ser ikke Juan Mata (25) noen annen utvei enn å forlate Stamford Bridge. Han er tilbudt en fireårskontrakt av David Moyes og skal etter hva britiske kilder sier, skrive under om kort tid.

Manchester United sjefen er under voldsomt press etter å ha fått fansen i mot seg pga manglende resultater. Rykter i England vil ha det til at han er i ferd med å «miste garderoben», noe som er det verste som kan skje en manager uansett nivå.

Manchester City og Arsenal og til dels Chelsea spiller fantastisk fotball, Moyes og United har ikke vært i nærheten og scorer dessuten langt færre mål enn sine argeste motstandere. Det kan derfor være smart å hente inn dyre Mata som vil servere sine lagspillere de vakreste pasninger.

David Moyes er desperat etter forsterkninger og får en fantastisk spiller i spanjolen Juan Mata.

Nani, Tom Cleverley, Ashley Young og Shinji Kagawa har all grunn til å skjelve litt ekstra i silkeshortsen når Mata kommer og tar en av deres plasser på midtbanen. Mata vil koste £35 millioner og skal visst få garantier om spilletid for å komme i form til sommerens VM for Spania.

 Premier League er en  nådeløs liga der man faller lett igjennom og taper mer enn man vinner om spillerne ikke tar ansvar. Nettopp er det det som har manglet hos de «Røde djevlene» denne sesongen. Snart står Cardiff som ny motstander, skjebnens ironi vil bli malt på veggene på Old Trafford om Ole Gunnar skulle vinne på sin gamle arena, hvor han fortsatt får sitt navn sunget av fansen for sin heltestatus.

– Mange stusser over hvorfor Chelsea ikke kan ha bruk for en teknikker av Matas kaliber, men det er måten Mourinho vil at laget hans skal spille på, med fart, kraft og knallhard innsats som tvinger Mata ut av laget. Så langt virker portugiserens plan, Chelsea ligger pent på en tredje plass på tabellen, bare to poeng bak Arsenal og et bak Manchester City da det gjenstår 16 kamper av Premier League-sesongen.

Juan Mata er kanskje en av flere spillere som skal få «The Theatre of Dreams» som sin nye hjemmebane. Dante i Bayern München, Cabaye i Newcastle, Cavani i PSG (skal erstatte Wayne Rooney i sommer). Overgangsvinduet stenger som kjent natt til 1. februar og innen den tid vil det være flere klubber som med rette har styrket stallen.

Det laget som har kjøpt klokt i dette overgangsvinduet, vil også kunne være med å sloss om ligagullet. VARGAS12.COM vil følge nøye med alle overganger som har interesse for engelsk fotball fans.

 

Foto: Flickr/ vnupdate.net

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
30 måneder etter 22. juli- hva har skjedd siden da?

http://www.youtube.com/watch?v=oLnIkg3f_hE Du husker det som det var i går, hvor du var, du lurte på hvem som stod bak og...

Nordmenn har fått opp øynene for øl- godt øl!

Nordmenn har fått opp øynene for øl- godt øl! Øl er ikke bare øl, øl er kultur, fest, måltid, sosialt...

Lukk