De fleste kjenner oppskriften for et vellykket julebord. Det er jo bare å drikke seg drita så går det meste av seg selv. Dessverre er dette oppskriften noen som skal på julebord med jobben, eller i privat regi. En oppskrift man bør klare å styre unna. Hva er gøy med å ikke huske noe som helst?

– Du har selvsagt allerede antrekket klart, skoene skinner og frisyren sitter som et skudd? Du vet selvsagt allerede nå hvem du skal kline med ikke sant? Det blir jo ikke noe ekte julebord om det ikke klines litt i krokene, bare husk det kommer en dag etter festen også.

– Alvorlig situasjoner oppstår når mange mennesker skal ut på fest på offentlig sted i julebordsesongen. Noen ganger kan det gå riktig galt, det bør man faktisk tenke litt over. Denne tiden på året er synonymt med voldtekter i hopetall. Ingen andre tider på året blir kvinner voldtatt så ofte i de store byene som nå.

– Julebordet skal først av alt være gøy og hyggelig, en fest man skal ha sammen med de man omgås gjennom hele året. Eller gode venner man liker å feste sammen med og som til og med er en årlig tradisjon man gleder seg til i lang tid i forveien.


– Om du synes sjefen er fristende-  ikke bruk julebordet til å si det direkte til vedkommende, det blir garantert pinlig og mest for seg deg selv.

Vis respekt for både ledelse og kolleger så blir det ikke fullt så pinlig å komme på jobb på mandag. Er det en fest man virkelig skal feste på og ha det gøy så det merkes, så er det selvsagt på julebordet med de man jobber med til daglig gjennom hele året.

Alkohol hører selvsagt med til festen, men man må ikke drikke som om det er den siste festen med gjengen. Det er mulig å ta det forsiktig. Stopp å drikk alkohol ved midnatt, så kan du allikevel være med på festen utover i de små timer uten å måte krype hjem.

Når alkoholen går inn, går vettet ut og mange menn blir tent av vakre og sexy damer på julebordet, håper på en flørt og et spennende eventyr, men ender ofte blakk, grinete og alene. Kvinner kan også drikke seg til overmot på julebordet. Det ender veldig ofte i tårer og tenners gnissel.

Kvinner vet at menn ser på de, og gjør seg flid for å vise seg fram fra sin beste side oftest mulig. Men det er ikke bare for mennene kvinner pynter seg. Det er for å konkurrere med andre kvinner. Kanskje mest det.

Planlegger du litt før du går på fest, så er det med enkle grep du som er «sjefen», kongen eller dronningen av julebordet i år. Da nytter det ikke å komme med 2% i stigende promille-rus. Vær sexy, raus, morsom og inkluderende så går du ikke alene hjem.

Fulle folk kommer aldri til å være sexy.

Ha det først og fremst gøy!

 

Foto: Flickr/  melodramababs

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
The Act of Killing- storeslem under Oscar-gallaen

Kunsten å drepe, eller " The Act of Killing" som originaltittelen heter, er en film som passer best for de...

Sjansen er enorm for at du får denne julegaven i år

Magnus Carlsen har fått nordmenn til å elske sjakk. Forretninger rundt om i landet har blitt utsolgt på rekordtid etter at...

Lukk