Ingen andre er så opptatt av tradisjoner som oss nordmenn. Julebord(ene) er blant de viktigste tradisjonene i året. Dessverre går det galt når alkoholen flyter. Drikk med måte og ligg unna sjefen. 

Du har selvsagt allerede antrekket klart, skoene skinner og frisyren sitter som et skudd? Du vet selvsagt allerede nå hvem du skal kline med ikke sant? Det blir jo ikke noe ekte julebord om det ikke klines litt i krokene, bare husk det kommer en dag etter festen også.

– Dessverre så er det så mange som ødelegger for seg selv med å ta den helt ut og skal med det feste som aldri før. Det går som det må, dritings før desserten og hjem i taxi før det hele er skikkelig i gang. Det er sjeldent et vellykket julebord, pass på å hold deg noenlunde oppegående de første timene.

Christmas Party: 12/05/09

 

– Om du synes sjefen er deilig så ikke bruk julebordet til å si det direkte til vedkommende på julebordet. Vis respekt for både ledelse og kolleger så blir det ikke fullt så pinlig å komme på jobb på mandag. Er det en fest man virkelig skal feste på og ha det gøy så det merkes, så er det selvsagt på julebordet med de man jobber med til daglig gjennom hele året.

Det er ikke det samme som om du må gå på tannkjøttet hjem eller må på sykehuset for å pumpes etter å ha drukket for mye alkohol.

– Fester man skikkelig så har man det først og fremst gøy, man kan danse, flørte, gjerne kline uten at det må bli slåssing av den grunn. Du som singel bør holde deg til andre som er det. IKKE legge deg etter sjefens partner. Det er sånn ca det dummeste du kan gjøre, allikevel er det nettopp det som skjer, på nesten hvert eneste julebord.

Når alkoholen går inn går vettet ut.

Planlegger du litt før du går på fest, så er det med enkle grep du som er «sjefen», kongen eller dronningen av julebordet i år. Da nytter det ikke å komme med 2% i stigende promille-rus. Vær sexy, raus, morsom og inkluderende så går du ikke alene hjem.

Fulle folk kommer aldri til å være sexy.

 

Vargas

Foto: Flickr /http://www.nathanbranch.com

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farsdagsgaven som gjør alle fedre våte i øya…

Selvsagt er den gaven barn har laget selv med egne hender den gjeveste av dem alle. Her kan det være...

Magnus Carlsen – Sjakkgeniet som imponerer verden

Magnus Carlsen (22) er en tilsynelatende vanlig ung mann fra Tønsberg. Men skinnet bedrar. Av de nær 700 millioner menneskene...

Lukk