Norske julebord kan fort bli en farse eller en fyllefest de fleste deltagerne angrer på at de deltok på. Noen velger å konfrontere sjefen med de store personlige problemene sine, helt sikkert det siste sjefen ønsker å høre om på årets julebord.

Når alkoholen går inn går vettet ut, og sex-lysten stiger. Dessverre så er også norske julebord synonymt med sjekking og utroskap.

– I følge undersøkelser viser at nærmere 60 prosent av oss kjenner noen som har vært utro på julebord. 12 prosent sier at de selv har latt seg friste til mer enn en flørt med en kollega på julebordfest.

– Om man velger å gå på et julebord på jobbens regning, så bør man selvsagt gjøre sitt for at alle man møter har det hyggelig og stemningsfullt. For mange er dessverre julebordet bare nok en fest der man prøver å få seg et nummer.

 Mange nordmenn kan ikke feste på ordentlig, det er nedtur om man ikke blir dritings, eller ikke får seg et nummer.

– Bør man ikke høyne moralen noe og heller se på julebordet i arbeidstaker regi som en felles hyggestund der man kan droppe brennevinet og heller ta seg en juleøl til maten. Eller noe alkoholfritt?

Utenkelig for mange nordmenn.

Tenke seg til å slippe den lange og kalde taxi-køen etter festen, og sette seg inn i egen bil i stedet. Det er mange fordeler ved å holde seg edru.

-Det viktigste du lar vær på årets julebord, er å holde deg langt unna sjefen på alle måter. Du kan selvsagt gi vedkommende en god klem, men ikke gå inn på private tema eller gjøre et tappert forsøk på å få med deg sjefen hjem.

Diskusjon om lønn er også tabubelagt tema på julebordet.

En fersk undersøkelse fra TNS SIFO i Sverige viser at én av ti kvinner og menn over 45 har vært utro på jobben. Etter fylte 34 år gjør statistikken et hopp. Da er det dobbelt så mange som har vært utro med en kollega som yrkesaktive mellom 18 og 24 år, skriver avisa Expressen.

Et godt tips er å få opp apetitten ute og heller spise hjemme…

Kilde: Dagbladet.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bloggportalen SIDE2.no hos Nettavisen legges ned?

Nettavisen.no er en av Norges fremste nettportaler med SIDE2.no som et motpol til konkurrenten Blogg.no. Nå ser det ut til at Nettavisens bloggportal legges...

Klining på Farmen- endelig blomster romantikken!

Endre og Knut viser seg i blanke messingen da de velger å bade naken. Endre har fått napp og det...

Lukk