Julebordsesongen er i full gang. Er du den typen som skal sette sjefen på plass eller sloss med de kollegene du har hatt i vrangstrupen gjennom hele året, helt siden forrige julebord? Ingen er trygge på julebordet, det er blant annet her svært mange forhold tar slutt og gir grobunn for nye.

Kvinner har sett på menn, menn har set på kvinner siden tidenes morgen. På rumper, øyne, pupper og lår. På hele kroppen på smilet, glimtet og personligheten. Menns lidenskap etter vakre og sexy kvinner har eksistert så lenge  «Homo Sapiens»- Det tenkende mennesket- har formert seg.

Er du festens midtpunkt er det viktig å være edru nok til å vise dine tilskuere,  at du vet hva du som skal til for å lage underholdning.

– Nå er det atter en gang julebordsesong. Her er det dessverre mange menn som blir lurt opp i stry. Hovedsaklig fordi de tenker ikke rasjonelt, men på sex. Når alkoholen går inn, går vettet ut og mange menn blir tent av vakre og sexy damer på julebordet, håper på et knull, men ender ofte blakk, grinete og alene.

Selvsagt er det ikke bare menn som blir både fulle og kåte på årets viktigste dag, noen kvinner blir nok også litt vell ivrige i tjenesten i løpet av en slik maraton-kveld.

Kvinner vet at menn ser på de, og gjør seg flid for å vise seg fram fra sin beste side oftest mulig. Men det er ikke bare for mennene kvinner pynter seg. Det er for å konkurrere med andre kvinner. Kanskje mest det.

Vis ihvertfall at du bryr deg til den du er interessert i.

Menn er så fiksert på vakre og sexy kvinner, gjerne frodige, med store duvende bryster, en stor og frodig rumpe og herlige lår som kan klemme seg rundt midjen når hun endelig får ham til sengs.

For noen menn, jo større kvinne jo bedre.

Hva er det med menn og pupper? Vi menn elsker pupper punktum. Store eller litt mindre, aller helst en håndfull.De yngste kjønnsmodne gutta synes silikonpupper er digg, så feil kan man ta. Pupper er flotte, men silikon som er implantert utelukkende for størrelsens skyld, er direkte turn of for mange menn.

Single menn svir gjerne av noen tusenlapper for å gjøre nok inntrykk på byen til å få med seg en dame hjem for kvelden. Av og til går det, men ikke gjør det til en vane. Du blir lurt.

De fleste gangene har han møtt en «luremus» som kun ville ha litt spenning, oppmerksomhet og fri fyll. Menn mister fullstendig gangsynet og sunn fornuft når han øyner håp om et ligg. Og med øl-brillene på så senkes kravet for utseendet for hver time som går.

Pass på deg selv på årets julebord, sjansen er stor for at du våkner et sted du ikke burde. 

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Halloween- 260 millioner kroner på tull!

Norske foreldre river seg i håret over stadig nye ting å bruke pengene på. Halloween er en av disse trendene....

Big Brother- Skriv din hilsning til din favoritt i huset!

Om du vil at Anna, Thorbjørn, Christoffer eller Anders skal få din personlige hilsning har du nå sjansen, Big Brother...

Lukk