Julegavehandel på nett? Når 50% av alle nordmenn, handler julegave på nett, mange av disse bruker kredittkort ved disse kjøpene. Det kan være veldig dumt, eller veldig smart. Kun smart, om du betaler i tide – lar du vente med å betale kredittkortregningen, vil rentene etterhvert begynne å løpe – og du betaler mye mer enn du burde. 

Fordelene ved å å gjøre julehandelen på nett er mange. Du slipper å stå i kø til handle senteret, du slipper å stå i kø i butikkene, du slipper å stå i kø på vei hjem – og du slipper å krasje bilen. I desember, tett opp mot jul, bulker nordmenn bilen mer enn gjennom hele året til sammen. Bli hjemme med Mac-maskinen på fanget, med fyr på peisen og noe rødt i glasset. Ærlig talt.

Lest? Adventskalenderen til henne  

Julegavehandel på nett?

Alle vet at julefeiringen handler om å glede andre ved å gi de rette julegavene, håpe på å få noe fint fra ønskelista selv, men først og fremst om tradisjoner, god mat og å være sammen med de som betyr mest.

Ved å innhente nok info på forhånd, i god til før jul, rekker man å bestille de perfekte julegavene på nettet – til store og små.

Julegavehandel på nett?

Man bør tenke på hvor man bestiller fra, sjekke info om nettbutikken er seriøs og samtidig leverer det den lover. Gratis frakt bør være en selvfølge, du bør også være sikker på at julegavene du kjøper kommer i god tid før jul.

Vær på vakt for svindel på nett, det er ikke alt som er for godt til å være sant, men heller tvert i mot. 

Prognosene antyder at nordmenn vil bruke nær 46 milliarder kroner i desember, der ca 53% av denne voldsomme summen er gavekostnader.  Tenk å svi av nær en halv billion kroner på ting vi strengt tatt ikke behøver, i løpet av en måned. Det er svimlende, og litt kvalmt.

Lest? Handler du julegavene på nettet? Her er det du må vite!

Nordmenn angir at de skal bruke rundt 11.100 kroner hver på jula, noen hundrelapper mindre enn i fjor. Over halvparten av utgiftene går til gaver.

E24.no

Black Friday

Både Posten og Bring meldte i fjor om en stor stigning i omsetningen via netthandel, allerede for november. En slik endring vil man kunne se i år også – all den tid ‘Black Friday’ har endret navn til ‘Black Week’. Den trenden gjør at omsetningen totalt sett for desember, har gått noe ned siden 2011 ifølge Virke.no.

For å oppleve en vellykket julefeiring, er det faktisk ikke gavene, maten, drikken eller stemningen eller det pyntede bordet som er viktigst, men hver enkelt av gjestene rundt bordet – som gjør festen til det den blir.

Mennesket, er og blir menneskets glede, uansett hva som er under juletreet. God julegavehandel.

Vargas

Pin It on Pinterest