Julegaven hun vil elske å få av sin elskede. Billetter til Øyafestivalen i Oslo? Utvilsomt, men også det lekreste undertøyet du kan tenke deg. De sexy blondetrusene, de silkemyke Stay Ups, eller de hotteste BH-ene på markedet. Du vet hun elsker å være sexy for deg?

Du kjenner din partner bedre enn de fleste. Følg hjerte ditt, men du må bestille nå om du skal rekke det før jul.

– Dags-pass til Øyafestivalen henger uansett fryktelig høyt for veldig mange. Mulig det synes som langt fram i tid, men faktum er at sommerens store musikk-begivenhet er ikke mer enn et skarve svangerskap unna. Fra 12-15 august 2015, vil Oslo igjen bli forvandlet til en orgie i musikk, fest og sommerkåte mennesker fra hele Skandinavia.

Om ikke hele hovedstaden, så ihvertfall Tøienparken og området rundt. Til glede for de fleste, til forargelse for alle andre som ikke kan forstå at noen ønsker å nyte sosialt samvær, sommer og musikk, som i et deilig «Kinderegg».

Julegaven hun vil elske å få av sin elskede ...
Black or White? Foto: www.etsy.com

– Hva du velger å gi din elsker, partner, ektefelle eller din aller første kjæreste, kommer an på hva vedkommende ønsker seg, målt opp i hva du er villig til å betale.

Julegaven hun vil elske å få av sin elskede …

Noen par blir enig i god tid før jul om å ikke kjøpe noe som helst. Det kan være smart om man velger å investere pengene i andre og kanskje viktigere ting senere.

Det aller viktigste for mange er å ha noen å være sammen med, aller helst sine aller nærmeste og kjære, den korte perioden man har litt ekstra fri i julehøytiden. 

Å føle seg sexy og flott er en gave i seg selv, men å gi en gave som gleder begge er faktisk ganske unikt, derfor kan både billetter til de største og viktigste festivalene til sommeren som kommer, være minst like smart som sexy undertøy.

Om du har et romsligere budsjett klarer du kanskje å lirke et par billetter ned i en av de deilige nettingstrømpene hennes. Akkurat i det hun skal gjøre seg fin for deg?

Sexy undertøy kan være prikken over i en som får forholdet til å blomstre, og får tilbake gnisten mellom dere. Derfor kan det også være den perfekte julegave. 

Kvinner liker å være sexy og det gir henne en enorm selvtillit å vite at hun er vakker fra innerst til ytterst.

Hun du elsker fortjener kun det beste, derfor bør du legge inn litt ekstra akkurat i år, siden du ønsker å beholde henne i årene som kommer, helt til Øyafestivalen i august, og til neste jul med.

Myke julegaver er undervurdert …

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Champions League- sluttspillet gir gigantmøter!

Champions League er over for i år, men bare for å starte opp igjen som et sikkert vårtegn i februar....

Moral – Du tar pengene du finner?

Moral – Du tar pengene du finner? Er du av den hederlige typen som går til politiet med lommeboken du...

Lukk