Du er mann og har en partner, kjæreste eller kone du helst vil kunne gi akkurat det hun måtte ønske. Da er pent undertøy som hun trives i, som du liker å se henne i, den ultimate julegaven.

Kvinner liker å være sexy og det gir henne en enorm selvtillit å vite at hun er vakker fra innerst til ytterst. De fleste menn ser på det som en pirrende setting at hun også har pyntet seg bare for han helt innerst.

– En klok mann gir sin kjæreste det antrekket hun ønsker seg. Fornøyde kvinner lager de himmelske retter og viser seg ofte fra en langt mer positiv siden enn de som ikke får det de vil.

Hva er mer sexy enn en kvinne med former som vet at hun er sexy og oppfører seg deretter?

 – Vet du størrelsen på det hun bruker, kan du spare en del penger på å bestille på nett, men skal hun være sexy til jul bør du begynne å bestille allerede nå. Du kan gjøre deg selv den beste tjeneste noen gang da det er et enormt utvalg av svært lekre kreasjoner for kvinner som liker å pynte seg for den rette.

Sexy undertøy kan være prikken over i en som får forholdet til å blomstre, og får tilbake gnisten mellom dere.

– Norske kroner er fortsatt meget hyggelig valuta å handle for på nett. Både mot pund, dollar og Euro. Pass på at det er toll på varer over 200 NOK, men det kan være penger å spare på nett allikevel.

– For de menn som er så heldig å ha en frodig og litt større dame så er det på nett man finner det meste av undertøy. Norske butikker har et elendig utvalg. Derfor er dette en flott mulighet for deg til å pynte opp din kjæreste akkurat som du vil ha henne.

De fleste menn finner frodige kvinner med stor rumpe, kraftige lår og store pupper mest tiltalende. Hvor kommer det hysteriske slankehysteriet egentlig fra?

http://www.fatalwoman.com/

http://www.curvaceousbeauties.com/

Bestill i tide!

 

Foto: Flickr/ Brivilati

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber sendte bilde av seg selv i trusa på Twitter

Kjekkasen og superstjernen Justin Bieber er singel og vil imponere damene. Det gjør han ved å kaste skjorta og vise...

Ole Gunnar Solskjær tar over Manchester United, men når?

"The babyfaceed-assassin" Gutten som ble tatt for å være ballgutt da han første gang kom på treningsfeltet til Manchester United....

Lukk