Julegaven til henne bør skinne. Aller helst en diamant eller to, på fingeren eller i ørene. Men det er dyrt og man skal være mann for å kunne betale herligheten(e). Om ikke så finnes det mye fint i nylon eller sateng også. De sexy trusene du esler å se henne i, eller reisen hun har snakket om siden dere møttes.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Eksklusiv

Om du vet at du har funnet den rette, vil du selvsagt overøse henne med de fineste gaver.

Julegaven til henne bør være noe hun absolutt setter pris på. Bare du ikke må servere henne suppe eller nudler, resten av året, så er du trygg. De fleste flotte julegaver har også en pris.

Les også: Snart kaos på handlesentrene

Det er dyrt å være helt om dagen, helt om natten, men er du smart. Bruker du et kredittkort med god betingelser. På den måten kan du betale gaven(e) langt ut i det nye året.

På den måten kjøper du deg litt tid. Det behøver du selvsagt ikke fortelle det noen. At du tar julegaver på avbetaling. Det er det ingen skam i, det blir ikke problemer, om du vet du kan betale for deg.

Om man er tidlig ute og handler når prisene kuttes i Black Week eller lignende, kan man gjøre et varp. En eksklusiv veske, parfyme, diamanter eller et gullsmykke blir like mye verdsatt, selv om du får gaven til halv pris. Er du med?

Julegaven til henne bør skinne

Netthandel

Det er kun få uker igjen av året – det er på tide begynne å tenke på julegave-innkjøp. Du har knapt rukket å pakke vekk sommertøy og bikini før glitter og førjuls-musikken – ljomer i høytaleranlegget på kjøpesentrene. Handelstanden vet hva de driver med. 

Det er nå du bør handle julegaver. Og Julegavene finner du billigst på nett. Legg vekk tanken om at det er for lenge til jul, leveringstiden er tre til fire uker, kanskje mer i noen tilfeller.

Julen kommer snikende på deg, før du vet ordet av det. Da er det for sent, for da går prisene i taket – da skal jo alle handle på nettet. 

Les også: Ikke prisstigningens skyld at du sliter

Julen er utvilsomt den høytiden vi nordmenn vil sette rekord i netthandel. Slik kan det bli i år også. Julegaven til henne bør skinne i år også, fordi hun er ditt livs store kjærlighet.

Gratis frakt er snart obligatorisk, i hvert fall over et visst beløp. Du bør faktisk klikke deg ut av de nettbutikkene som ikke operer med fri frakt på sin produkter. Det bør de klare å tilby sine kunder.

Krise-gaven

Den store feil du bør unngå er å gi henne den gaven hun aller mest ønsker seg. Den som går på batteri og som sender henne til de store høyder. Den som gjør at hun ser julepynt for flere tusen kroner på få minutter.

Krise-gaven er sexleketøy som bør pakkes opp i mørket, på soverommet eller når gjestene har dratt.

Dildoer, gullfisk, schräfer-valper og myke gaver til alle under åtte år – har absolutt ingenting å gjøre under et juletre, med barn under 16 år til stede. Med mindre det er avtalt på forhånd.

Heller ikke julebakst, sjokolade eller marsipan til alle svært overvektige, og alle de med diabetes II – er julegaver som ønskes velkommen. Det er lov å bruke hue også i julen.

Skal du kline til med en ekte julegave som noen blir oppriktig glad for, bør det være en reise for to til Bahamas eller Hawaii. Noe med trøkk i. Eller diamanter, da, som sagt. Julegaven til henne bør skinne.

Om du klarer å gjøre opp for deg i tide.

Vargas

Pin It on Pinterest