Julegavene finner du billigst på nett! Det er kun tre måneder igjen av året – du har ikke engang rukket å tenke på julegave-innkjøp før du treffer på de første julenissene i butikken. Du har knapt rukket å pakke vekk sommertøy og bikini før glitter og førjuls-musikken – ljomer i høytaleranlegget på kjøpesentrene. Handelstanden vet hva de driver med.

Det er nå du bør handle julegaver. Og Julegavene finner du billigst på nett! Legg vekk tanken om at det er for lenge til jul ennå. Julen kommer snikende på deg, før du vet ordet av det. Da er det for sent, for da går prisene i taket – da skal jo alle handle på nettet.

Lest? Slik forblir dere kjærester!

Julen 2020 er utvilsomt den høytiden vi nordmenn vil sette rekord i netthandel. Det er ikke bare pandemiens skyld, men det faktum at mange bedrifter legger bedre til rette for at kundene skal finne alt de faktisk ønsker å handle, via nettbutikken. Gratis frakt er snart obligatorisk. Du bør faktisk klikke deg ut av de nettbutikkene som ikke operer med fri frakt på sin produkter.

Prisbevisste nordmenn

Stadig flere nordmenn er prisbevisste nok til å bestille julegavene på nettet, men mange venter til det er mindre lønnsomt. Skal du få gode priser, bør du handle nå, før kjedene og nisje-butikkene setter opp prisene før jul.

Antall millioner kroner som omsettes av varer som sendes i posten via forskjellige nettbutikker verden over, stiger stadig. 

Nordmenn har brukt drøyt 11.000 kr i gjennomsnitt – på julegaver til de nærmeste, de fire siste årene. Denne spesielle julen, vil nok dette beløpe stige betraktelig. Netthandelen har i alle disse årene steget i volum og totalbeløp. Julen 2020 vil bli en handle-bonanza vi ikke har sett maken til tidligere.

Julegavene finner du billigst på nett!

Men det er flere ting du bør være klar over når du kjøper varer på internett. Sikkerhet, lønnsomhet, frakt, pris og leveringstid er noe av det du bør sjekke ut. Du sparer drivstoff, du sparer tid og får tak i de samme varene som i butikken til lavere pris. Og du unngår faren for å bli smittet av Covid-19. Julegavene finner du billigst på nett!

Husk at du bør handle tidligere om du skal sende pakker til andre steder i landet. Ofte er det for sent om du sender postpakker etter 12. desember. Enda en god grunn til å begynne å handle julegaver i starten av oktober.

Julegaver på kreditt?

Å handle julegaver er for mange et nødvendig onde, spesielt om økonomien er stram og budsjettet lavt. Det er for noen en av de største enkelt-utgiftene man har gjennom et helt år. Derfor bør det planlegges så godt som mulig, slik at man ikke bruker mer penger enn man faktisk har. Eller kjøpe julegaver på lånte penger – som kan bli en katastrofe, om man “glemmer” å betale kreditten i tide. Julegavene finner du billigst på nett!

Nordmenns jul kan fort handle om å kjøpe seg til fant. Vi kjøper mat, gaver og jule-stæsj samt nye klær vi strengt tatt ikke trenger. Kan det bli for mye av det gode? Kan vi bare “splash the cash” siden vi har så mye penger? Handler ikke jula like mye om det å være sammen med de som betyr mest? Og har vi egentlig råd til å svi av så mye penger på jula?

Må jula egentlig koste “skjorta”?

Vel, det er opp til deg å bestemme og din lommebok som får svi for galskapen når regning på regning kommer i posten. Like sikkert som julekvelden på kjerringa, i januar. Altså det er regningene som kommer i januar, ikke kjerringa. Får håpe hun har ‘kommet’ i løpa av desember, stakkar.

Netthandelen stiger som sagt voldsomt og i løpet av utgangen av 2020 – kan vi nordmenn har brukt mer enn 60 milliarder kroner via nett-terminaler. Det er en økning på hele 25% fra i fjor, ifølge Bransjeorganisasjonen Virke.

Fra sommer til vinter

Sommeren stiller for mange krav. Krav om dyre og lange ferier, krav om lykkelige barn som skal ha alt. Endelig kan man sette seg ned foran peisen, med levende lys, et glass med noe rødt og en god bok. Kanskje med kjæresten i armkroken, om forholdet klarte seg gjennom sommerens sus og dus. Alle vet at sommeren er krevende for mange par. Men det kan også julehøytiden være.

Man drikker kanskje litt for ofte litt for mye. Går på julebord, er utro og angrer, eller kanskje ikke.

Kanskje er ikke forholdet du er i per dato, ikke verdt å satse på. Kanskje er det nettopp nå du bør satse på å være alene, eller er det for jævlig å gå vinteren i møte som singel? Tenk så mange mørke, kalde kvelder det er fra oktober til vi ser solen engang igjen i mars.

Fra sommer til vinter kan være et aldri så lite helvete – om man ikke har funnet den rette å feire jul med. Vi vet hva vi snakker om. Ingen å kjøpe julegave til, som man garantert får minst en like fin gave tilbake fra. Ingen å våkne sammen med i romjulens stille morgenstund. Selvsagt bør du satse alt på å finne den rette – før jul. Du har skarve tre måneder på deg.

Julegavene finner du billigst på nett! og det er nå du bør gjøre den viktigste jobben, da sparer du også penger.

Tenk så spennende, å sitte i armkroken med kjæresten, med fyr på peisen, noe rødt i glasset, PC-en i fanget og bestille julegaver til venner og familie – sammen. Gjør det allerede nå, så sparer dere mye penger.

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com