Jada, du leste riktig. Endelig har noen tenkt det mange har ønsket seg gjennom flere tiår. En ekte adventskalender med skikkelige gaver som oser sex, lyst og begjær. Det er nettstedet nytelse.no som leverer herlighetene. Bestiller du i dag, får du den før 1. desember.

Selvsagt er dette en kalender dere holder privat, enten for bare henne, for dere begge eller for ham. Og den bør holdes unna alle under 16 år, bare for ordensskyld. Barna får sin utgave, endelig finnes det en adventskalender for voksne som liker å leke også.

Du visst selvsagt at sex-leketøy for menn, er like utbredt som for kvinner? I hvert fall nesten. Menn som kjenner sin seksualitet og sin kropp, vet også hva hva som temmer ham og løsner en hver … knute.

Erato, la musa che provoca desiderio #2

Flavio Leone via Compfight

Kvinner og menn i alle aldre liker sex, har glede av sex og bør sette av nok til til hverandre også når det kommer til å nyte hverandre. Alt for mange par, spesielt når de har barn sammen, i en viss alder som krever mer oppmerksomhet fra mor og far enn ellers. Har man ikke barn sammen, krever det kanskje enda litt mer av de voksne.

Ingen blir for gammel til å leke. Julen er for alle, også slitene mødre og fedre som ønsker kun det beste for barna. Orgasmen og nytelsens tid er minst like viktig i en hektisk hverdag, som når dere har all verdens tid til hverandre. Nyt hverandre ofte nok.

Bestill tidenes heftigste adventskalender i dag, og le, nyt og kom gjennom desember dere også. Her er noe for de som er kinky, liker det softe, anale-gleder for menn, eller kanskje den vibratoren som hun har drømt om lenge, men som hun ikke har turt å fortelle om.

Hva disse 24 pakkene inneholder – er det opp til dere å finne ut av. Prisen er skarve 30 kroner per dag, det er så billig at du ikke har råd til å la være bestille én. Kanskje to? En til dere hver! Julen skal nytes via kjøleskapet, men også fra soverommet.

Livet er for kort til å ønske seg harde pakker, man vet ikke ligger under juletreet.

Hva venter du på? Bestill her. Nå!

 

Vargas

(Dette innlegget inneholder reklame)

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Har vi sluttet å bry oss?

Bryr du som lærer deg om barn, som du ser ikke har det bra når det kommer inn i ditt...

Verdensrommet – kontakt utenfra …

Intelligente vesner. Det påstås at det er vi menneske, de eneste på kloden. Noen vil kanskje være uenig. Tanken på...

Lukk