Du som ønsker å vise deg fram for dine nærmeste på best mulig vis elsker selvsagt å gjøre det med stil og eleganse. Hva er det bedre enn å kjøpe noe helt nytt og sexy? Noe ingen har sett deg i ennå? Menn skal ha dress, kvinner bør selvsagt vise seg fra sin beste side i en kjole. 

Både på julebordet, på julaften og på Nyttårsaften bør man vise at man bryr seg om de viktigste dagene i desember ved å pynte seg, både for seg selv og for hverandre. De fleste kvinner og mange menn synes det er fint å kunne vise seg fra sin beste side når anledningen bryr seg, nettopp derfor skal man bruke litt ekstra tid på i finne noe man vil elske å vise seg i, og som vil gi deg den oppmerksomheten du fortjener.

Emilie 28

Foto: Copyright Morten Pettersen

Har du tro på deg selv, og at du med din selvtillit virkelig er bra nok for deg selv og for de rundt deg, vil du også framstå som selvsikker og sexy. Hvordan man oppfører seg i samvær med andre har litt å si om hvordan du ser på deg selv. Er du stolt over hvordan du ser ut, du liker det du ser når du ser deg i speilet før du går ut av døra, så vil det selvsagt vises på hele deg.

Derfor er antrekket, den siste finishen som bare du kan avgjøre svært viktig for hvordan kvelden vil bli. Har du valgt riktig kjole, riktige sko, sitter håret som det skal, er makeupen litt for to much? Mange ting skal være på plass før du er kveldens dronning.

Når du føler deg som nettopp en dronning, vet du at du har gjort alt riktig. Husk det er lenge til neste julebord, det er nå det gjelder å ta øyeblikket. Er du den gentleman som mener du kan kan imponere både kolleger og jenter du har sett på i lengre tid, husk nypussede sko og glimt i øyet. Dress eller ikke, fylleånde og tafsing sjarmerer ingen kvinner.

Skal du gå hele veien å vinne festen krever det et klart hode. Gå over til alkoholfritt ved midnatt så holder du ut mye lengre!

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
NÅ kommer vinteren til Sør-Norge!

Om få dager vil det lave ned med snø over store deler av Østlandet. I tillegg er det meldt vind...

Hvem bør kåres til årets spiller i verden?

Ballon d’Or er verdens gjeveste trofé for en enkelt spiller. Den gir deg tittelen verdens beste. Det står kun om tre...

Lukk