I Sandefjord, har de rett og slett tatt julegrøt-sleiva i egen hånd og nektet julenissen å ha barna på fanget. For barnas skyld. Som om enhver julenisse er en bedriten pedo-nisse, som har valgt å ikle seg den teite drakta for å klå på ungene.

Les også: Ikke slå julenissen!

Her er det noe alvorlig som skurrer. I lys av opprullingene av pedofil-sakene i Hordaland, som selvsagt er mer enn alvorlig nok, har senterlederen på Hvaltorvet Kjøpesenter i Sandefjord, satt opp andre alternativer enn julenissens kne å sitte på – for de barna som er dratt med på shopping, sannsynligvis i mot sin vilje av de handle-kåte foreldrene. Det er en avsporing som ingen, ikke engang barna har noen glede av.

Julenissen er jo selve symbolet for spenning, forventning å glede for de aller fleste barn. Det er søkt og direkte frekt å antyde at nissen skulle ønske å forgripe seg, fordi det er en kjensgjerning at barna, spesielt fra kjøpesenter i USA, skal sitte på fanget.

Forbudet med å nekte julenissen å ha nærkontakt med barna, som er hovedpersonen i enhver julehøytid, er som å si at alle i utkledninger eller kostymer er potensielt farlige. Da bør man heller avskaffe hele julenissen – vedkommende er jo uansett ikke til glede for barna, med et slikt stempel.

Great pair: Kind Santa needs a tough Number One

Don Sniegowski via Compfight 

I det øyeblikket onkel Tore, pappa eller en frustrert alenemor har ikledd seg faenskapet, så skremmer de kanskje livet av femåringen. Som har hørt rykter i barnehagen, at julenissen liker å klemme pikken sin inn i små barnerumper og er egentlig kjempe slem, han har kanskje døde barn i sekken – slett ikke julegaver. Slikt setter spor i et barnesinn.

Ikke et voksent og trygt kne, hos en person som har tatt på seg ansvaret å gjøre det hyggelig for barna i førjulstiden.

Her må det ryddes opp hos Hvaltorvet Kjøpesenter i Sandefjord. Det er alvorlig at noen velger å gjøre overgrep mot barn. Utvilsomt, og vi som skriver denne bloggen, hyller politiets arbeide med å avdekke faenskapet, men det har ikke noe med julenissen å gjøre.

Les også: Bill. Merk. Pedofil, Bergen

Om et barn har vært i en situasjon der han eller hun har blitt tafset på, kryper vedkommende slett ikke opp i fanget på en vilt fremmede, enda det er julenissen. Da vil man etter all sannsynlighet se et barn som holder seg i bakgrunnen. De fleste voksne, vil alle barn godt. Svært få voksne er pedofile eller ønsker å skade de som betyr mest for de fleste av oss.

Derfor bør heller ikke julenissen rammes, verken i Sandefjord eller andre steder. Noen fedre velger å forgripe seg på egne og andres barn. Tragisk og det verste som kan skje, åpenbart. Det betyr ikke at alle barn er i fare for å bli antastet, de aller fleste er gode og omtenksomme fedre som vil barna vel.

Derfor er forbudet fra Sandefjord, helt på tryne.

Man risikerer med en slik handling, å farlig-gjøre menn generelt, slik at fedre eller andre omsorgspersoner, føler seg ille berørt, alene i selskap med barn generelt eller bare et barn, spesielt. Det er feil, synd og veldig trist for samfunnet. Voksne menn bør- og skal være sunne og gode rollemodeller for alle barn, enten det er gutter eller jenter. Enten de er utkledd som nisse eller noe annet.

Alle menn er ikke pedofile, alle menn vil ikke barn vondt, tvert i mot. Menn bør få mulighet til å vise jenter og gutter at de er kule.

Julenissen, også den stakkars jævelen som har tatt på seg ansvaret i Sandefjord, burde ha all rett til å ha ungene på fanget, fortelle flotte historier,  få lov til å si god jul og farvel med en klem. Det er direkte skammelig at han ikke får lov.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Utro? Er det verdt det?

Vet du konsekvensene? Om din partner får vite om din flørt med en annen, vil vedkommende finne seg i det...

Paradise Hotel 2017 – søknadsskjema her!

Om du ønsker å briljere med dine party-kunstner, eller ønsker å være en av to finalister i Paradise Hotel, må...

Lukk